Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jel si citao slucajno da su ljudi nastali od majmuna?Pa sta ako je Roni to rekao,sto nije pisao i pricao dok je bio prvak,jesi li se zapitao>Evo ti covek koga sam postavio Branch,NEMA sponzore,ima covek svoj privatan uspesan biznis i on i zena sebe finansiraju i sta sada?

E ljudi moze par odgovora?
1.Koje vezbe sa bucicama su dobre za biceps i triceps?
2. Koje bez bucica?
3. Lat-masinu da radim sa rukavicama ili bez? :D
4. Kako se zove ona vezba gde povlacim rukama (stojeci) sipku/konopac ka dole, i savijam/ispravljam ruku u laktu, i za sta je ona dobra? Mislim, koje misice bi trebalo da razvija?

E ljudi moze par odgovora?
1.Koje vezbe sa bucicama su dobre za biceps i triceps?
2. Koje bez bucica?
3. Lat-masinu da radim sa rukavicama ili bez? :D
4. Kako se zove ona vezba gde povlacim rukama (stojeci) sipku/konopac ka dole, i savijam/ispravljam ruku u laktu, i za sta je ona dobra? Mislim, koje misice bi trebalo da razvija?

Hrana i trening moras da se proteiniras za "dobre" bicepse,tricepse itd jer samo trening moze neka definicija samo i too siromasna
Vezbe i programi ne veze isto za sve ljude ali jedna stvar vazi za sve a to je stres misica,misic moras da ga stresiras da bi on poraso (i da ga hranis) e sad ti nadji kako na tebe sta deluje,moj drug npr on ruke i ledja radi sve vezbe do otkaza jer samo tako je dobijao rezultate a neki rade klasiku svaka vezba tri ponavljanja po 10 i deluje na njih
Ti sam vidi sta ti odgovara za tvoje misice samo bespotrebno je da (ako si pocetnik) radis za jedan misic npr 4 razlicite vezbe po treningu uzmes 3vezbe, dve gde ces da radis kilazu npr piramidalni sitem kao vecina sto rade i treca sa laksom kilazom i vise ponavljanja (tad mu dusu izvadis tom misicu:mrgreen:)
Ako si u teretani pitaj nekog siledziju za savet uvek ce da ti daju

Pa sve standardne vezbe su ti dobre...
Stojeci dvoruchni pregib, jednoruchni pregib, pregib na skot klupi, sedeci/koncentracioni/hamer pregib buckom... Za triceps (hiper)ekstenzija iza glave buckom, potisak na latu, potisak dvoruchnim sa chela, uski bench, propadanje na klupi...
Samo gledaj da ukombinujesh vezbe tako da pogodish svaku glavu mishica, i gledaj da tezine/ponavljanja radish tako da radish i crvena i bela vlakna.

Brate meni je rano za hemiju imam 15 god.
E al nisi mi odgovorio koje konkretno vezbe su dobre za bicepsse i tricepse

Nisam mislo na hemiju beee proteiniras u smislu da jedes hranu sa dosta proteina pusti hemiju ni ja je ne volim

Sa ravnom sipkom a moze i sa krivom(preporucujem ravnu)
Znaci triceps je malo nezgodniji od bicepsa ali ti probaj sve i izaberi 3 vezbice koje osecas da mozes pravilno da ih izvedes to je mnogo vazno

I jedi brate ako si mrsav a ako nisi isto jedi ali sto manje masnoce i uvece secer zabranjen

ljudi treba mi pomoc!!mozda su ovakva pitanja postavljali na forumu ali nemam vremena da pregledam ceo..poceo bih da radim vezbe,ali se neramzumem puno u to,pa molio bih ako neko moze da mi napise program za vezbanje..nemam sprave ,radio bih sklekove,propadanje,trbusnjake itd.....imam jedan teg dve-ipo kile..jel to mala tezina skojom da pocnem?..koliko cu imati uspeha od kucnog vezbanja,mislim hoceli mi porasti tricepsi i bicepsi od toga..koje mogu prirodne proteine da uzimam i vitamine..imam 14 godina i visok sam 185cm i imam 84kg .

ti si skoro kao i ja...

Nisam mislo na hemiju beee proteiniras u smislu da jedes hranu sa dosta proteina pusti hemiju ni ja je ne volim

Sa ravnom sipkom a moze i sa krivom(preporucujem ravnu)
Znaci triceps je malo nezgodniji od bicepsa ali ti probaj sve i izaberi 3 vezbice koje osecas da mozes pravilno da ih izvedes to je mnogo vazno

I jedi brate ako si mrsav a ako nisi isto jedi ali sto manje masnoce i uvece secer zabranjen

E hvala buraz! Puno si mi pomogao, hvala.
Dobro se hranim, a slatkise sam skroz banovao iz ishrane :D

lat nije samo za ledja.
lat se koristi i za biceps/triceps. vishe za triceps, ali ima ljudi koji praktikuju i vezbe za biceps na latu, umesto sa dvoruchnim tegom (ili ako je zauzet...).
ali kada radish ledja na lat mashini, gledaj da odrzish pravilnu formu, odnosno da povlachenje radish ledjima, i gledaj da kod skoro svake vezbe, negadivni deo repeticije radish polako, u zavisnosti od vezbe radish recimo 4010 ili 3010.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back