bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
najbolje da si dodao jos malo love i odradio se sa 100 tableta naposima i da pevas![]()
Ma kakvi steroidi........
Mislim sve je to lepo ali????
ALI????
Kojka je svrha???
Razyebati telo zarad mesec dana,i to posle sve spadne tj vratis se kao sto si i bio ako ne uzimas vise ili ako nemas extra veliku kintu da bar to nadomestis sa siuplementacijom (citaj kupis pola pansporta).....
A ja nemam tolika sredstva...bar ne sada.....
Prema tome ne vidim korist od uzimanja steroida....I ja i bilo ko slican meni a i pomalo bolji od mene......Mi nemamo genetiku da bi bili u rangu sa Roni Koulmanom pa prema tome koja je svrha uzimanja steroida?????
Ne donosi ti kintu to ako uradis,ne hrani te ne poji te,ne mozes od tog ulaganja da napravis kintu,nisi zdraviji (vec bolesniji) nisi pametniji,nisi obrazovaniji,ZNACI NEMA NIKAKVIH KORISTI BUKVALNO a syebe ti srce,prostatu jetru testise hormone i sve ostalo i spolja i iznutra.......
TAKO DA PO MENI JE RETARDIRANO AKO NEKO UZME STEROIDE NI ZBOG CEGA TJ UZME ONO DA KAD IZADJE DO PRODAVNICE DA IZGLEDA KAO SVARC.......A posle mu padne testos pa izgleda kao debeljan.....
Cak i da sam profesionalni sportista ne bih opet uzeo steroide.......Mislim zbog cega???
Da syebes telo zbog komada zlata na kome pise da si prvi ili drugi ili treci (u najboljem slucaju)......I sta ce meni ta medaljica kad se syebe zivot i zdravlje??????
LJudi shvatite zivot i zdravlje su veliki dar - od milijardu spermatozoida bas vi ste dobili sansu da budete u zivotu......I onda je apsurdno skracivati namerno taj zivot i ugrozavati zdravlje jer sad samo zivis i NIKADA VISE.....ali nikada za celu vecnost.........

procitao covek na netu od "strcnjaka"za tu oblast
Svi koji su uzimali(medju kojima sam i ja dugogodisnji konzument)sada pisemo iz groba,jer nemam vise ni jetre,ni srca,ni bubrega,sve to pojedeno