umrimuski
Ističe se
- Poruka
- 2.658
Malo motivacije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci nikad nikog nisam video da se "izdeformisao"...nikad
Posle obroka na pun stomak...Jel se bese tribulus terestris (univerzalov) uzima pre obroka (na prazan stomak) ili sa obrokom??
Na kutiji pise uz dorucak/veceru ali cini mi se radnik u pansportu mi je sugerisao da uzimam na prazan stomak?????
Posle obroka na pun stomak...
Nebitno... kad ustanes i doruckujes pa tad... verovano i kasnije lezes pa ti je i vecera kasnije tj. drugi tribulusHvala.......Nego imam jos jednu dilemu - treba da se uzme za dorucak tj oni misle ujutru sto ranije jer se dorucak jelte i jede rano i to najverovatnije jer se tad luci testos....E sad problem kod mene je sto kasno lezem a dorucak mi dodje maltene kao rucak tj ustanem u 1 a "doruckujem" u 1:15......E sad da li tad da uzmem tribulus s obzirom da sam preskocio jutarnji interval za uzimanje ili sta?????
Hvala
Nebitno... kad ustanes i doruckujes pa tad... verovano i kasnije lezes pa ti je i vecera kasnije tj. drugi tribulus![]()
Zašto se trudite da imate mišiće (ili bolje reći naduvane delove tela)? Lepo Vam izgleda ili zbog ''snage''?
Deformacija je vrlo moguca jer imas misice agoniste i antagoniste.......
Znaci znas li koliko likova znam sto su se unakazili sa teretanom tj misicnom nesimetrijom....A to sve zato sto neke vezbe i misice vole (obicno ruke i grudi) a neke ne vole i izbegavaju......
Koliko ljudi znam sto imaju povijena ramena ledja,pacji hod,iskrivljene ruke i ramena (da bi mu ledja vizuelno bila veca - pa mu takvo drzanje predje u normalno stanje) i sl......
Znaci takve ljude mozete videti svuda - iobicno je komentar svih ostalih Gledaj ovog iskrivljenog sto se istripovao da je Svarceneger,sta se siri vidi kako je smesan......
Znaci da ne bi doslo do asimetrije i deformacije ako se rade trbusnjaci onda i donja ledja ako se rade grudi isto toliko i ledja ako se radi biceps isto toliko i treiceps,zadnja loza-kvadriceps i slicno........
Isto ima i ljudi sa 90 kg u gornjem delu tela a noge ko cackalice imaju 10 kila....Takav covek dize 150 kg iz bendza ali da ga gurnes prstom malicem pasce zbog narusene ravnoteze tela - takav je meni isto deformisan........Ili kad neko nabudzi ruke grudi i trbusnjake kao derpe a ledja nigde.....- stubasta gradja.....Meni je taj isto izdeformisan.....
Samo sto vi shvatate termin deformisanost tako kao da je to p[ojava da imas 5 glava 7 ruku i 3,5 noge i to da su ruke na mestu nogu i obrnuto.......
A svaki 4 ili peti covek bvez teretane ima bar blagi deformitet kicme.....To se uvek i videlo po onism skolskim pregledima.....E teretana sad jos to extra deformise jer niste vi diplomirani akademski fizioterapeuti i sportski doktori pa radite kinezio terapijske vezbice koje nemaju veze sa vezbama za bilding

ma brate od ove krze mrtwe ,cena proteina je porasla skyhigh
posebno ovog fensi koji ja koristim
moracu da zrtwujem i da kupim,*** nema se druge
ma fora je sto sam sklong gojaznosti,imam usporen metabolizam ,a hocu mishicnu masu istaknem vishe narawno ,a zato mi je pomagala jedino hemija (proteini)
a sta mislis o onim protein barovima?
hwala
ma brate od ove krze mrtwe ,cena proteina je porasla skyhigh
posebno ovog fensi koji ja koristim
moracu da zrtwujem i da kupim,*** nema se druge
ma fora je sto sam sklong gojaznosti,imam usporen metabolizam ,a hocu mishicnu masu istaknem vishe narawno ,a zato mi je pomagala jedino hemija (proteini)
a sta mislis o onim protein barovima?
hwala

odlucio sam da krenem u teretanu,pa mi treba pomoc oko sastavljanja programa..isao bih tri puta nedeljno..