<NIGHT KILLER>
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
Imam jedno pitanje.
Da li postoje neki proteini koji nisu stetni, i ako postoje koji su?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koji proteini su stetni?Imam jedno pitanje.

Protein je gradivna materija i da je stetan,ljudskog roda ne bi bilo,jer bi umrli od proteina koje unosimo preko hrane.
i krkaj!

evo mare samo za tebe,moj fanA sta danas nije stetno?
A Oliva je naravno koristio steroide samo steroidi nekad i steroidi sad kao i znaje o njima ne mogu da se porede
@pivalica
Mogao si bolje primere da nadjes hehe![]()
Ne, ovo je Branch Warren... opasan hard core vezbac, steta pa nije imao vise uspeha na takmicenjimaJel owo Dave Palumbo?
Covek na Mr.Olimpiji 2009.drugo mesto,sada na Arnold Classic 2010 3.mesto.Moja procena da je jako ostecen na classicu jer je je trebao biti prvi,jer je izasao jos ostriji nego na Olympiji,a na njoj bio 2.Ali dobro bice jos kupova u toku godine pa Olimpija.Sto bi rekli djetici "ćeraćemo se još"
ja sam covek koji vec zalazi u godine i ne mogu vise toliko das se smejem,ne moze besika da mi izdrzi
.Idi na neku drugu temu gde mozda nesto mozes i pamtno da napises da neko ima koristi od toga,a ne ovde da ugrozavas nase zdravlje
)
Doci ce i ta hemijica kod nas ali za jedno 10 godinaMogu i ja malo da ti reknem o ovom sportu
Ima istine da ima namestaljki i podmazivanja ali isto kao u tenisu,fudbalu i da ne nabrajam
E sad pogledaj likove koji imaju najace sponzore i pogledaj ove druge sa slabijim sponzorima dali ti vidis neku razliku????
Ja je vidim a i onaj lik skim se prepires
I znaj da muvanja u bildingu su smesna u odnosu na bilo koji drugi sport (sada su afere u klizanju na ledu)
vidi baticu moze da ide i u natprirodne pojave
heheevo covek bio anonimus pa posto 2 na Olimpiji,po meni sledeci prvak Olimpije.Evo sanse da nam prezentujes njegove sponzore,jer mora da su u vrh,pa eto da nam prezentujes.Akad zavrsis sa rezentacijom njegovih sponzora onda cu ja nesto da kazem.Drugo ne pise se uzastopno post za postom to je SPAMLegendo,citam ja jako o owom sportu,i ne pricam napamet...