<NIGHT KILLER>
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
Imam jedno pitanje.
Da li postoje neki proteini koji nisu stetni, i ako postoje koji su?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koji proteini su stetni?Imam jedno pitanje.
evo mare samo za tebe,moj fanA sta danas nije stetno?
A Oliva je naravno koristio steroide samo steroidi nekad i steroidi sad kao i znaje o njima ne mogu da se porede
@pivalica
Mogao si bolje primere da nadjes hehe![]()
Ne, ovo je Branch Warren... opasan hard core vezbac, steta pa nije imao vise uspeha na takmicenjimaJel owo Dave Palumbo?
Doci ce i ta hemijica kod nas ali za jedno 10 godinaMogu i ja malo da ti reknem o ovom sportu
Ima istine da ima namestaljki i podmazivanja ali isto kao u tenisu,fudbalu i da ne nabrajam
E sad pogledaj likove koji imaju najace sponzore i pogledaj ove druge sa slabijim sponzorima dali ti vidis neku razliku????
Ja je vidim a i onaj lik skim se prepires
I znaj da muvanja u bildingu su smesna u odnosu na bilo koji drugi sport (sada su afere u klizanju na ledu)
vidi baticu moze da ide i u natprirodne pojave
evo covek bio anonimus pa posto 2 na Olimpiji,po meni sledeci prvak Olimpije.Evo sanse da nam prezentujes njegove sponzore,jer mora da su u vrh,pa eto da nam prezentujes.Akad zavrsis sa rezentacijom njegovih sponzora onda cu ja nesto da kazem.Drugo ne pise se uzastopno post za postom to je SPAMLegendo,citam ja jako o owom sportu,i ne pricam napamet...