Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao shto je mare rekao... steroidi, njihov izbor i znanje o njima, nekada nije bilo razvijeno kao sada... te ni rezultati nisu isti...
***, ovo su neki ljudi koji su na mene ostavili utisak... svakako je bilo i ima i boljih, ali ovo je neka mala grupica koja je na mene ostavila utisak...posebno labrada... chovek sa stilom :D

Drugari bilderi tolike pare sam trosio na solarijum,kada odem na more sprzim se kao guster da bi ostao taman sto duze a resenje sam nasao u tasni svoje devojke :dash:

picture.php

1.50e kesica kod nas u fr i da znate da funkcionise meni treba 4 kesice nedeljno i ugljenisan sam :super:

kako mislis vise uspeha?:dontunderstand:Covek na Mr.Olimpiji 2009.drugo mesto,sada na Arnold Classic 2010 3.mesto.Moja procena da je jako ostecen na classicu jer je je trebao biti prvi,jer je izasao jos ostriji nego na Olympiji,a na njoj bio 2.Ali dobro bice jos kupova u toku godine pa Olimpija.Sto bi rekli djetici "ćeraćemo se još"

decko,prestani da se sramotis molim te:hahaha:ja sam covek koji vec zalazi u godine i ne mogu vise toliko das se smejem,ne moze besika da mi izdrzi:hahaha::rotf:.Idi na neku drugu temu gde mozda nesto mozes i pamtno da napises da neko ima koristi od toga,a ne ovde da ugrozavas nase zdravlje:zcepanje:

Mogu i ja malo da ti reknem o ovom sportu :D
Ima istine da ima namestaljki i podmazivanja ali isto kao u tenisu,fudbalu i da ne nabrajam
E sad pogledaj likove koji imaju najace sponzore i pogledaj ove druge sa slabijim sponzorima dali ti vidis neku razliku????
Ja je vidim a i onaj lik skim se prepires
I znaj da muvanja u bildingu su smesna u odnosu na bilo koji drugi sport (sada su afere u klizanju na ledu :eek: )

vidi baticu moze da ide i u natprirodne pojave :per:

Mogu i ja malo da ti reknem o ovom sportu :D
Ima istine da ima namestaljki i podmazivanja ali isto kao u tenisu,fudbalu i da ne nabrajam
E sad pogledaj likove koji imaju najace sponzore i pogledaj ove druge sa slabijim sponzorima dali ti vidis neku razliku????
Ja je vidim a i onaj lik skim se prepires
I znaj da muvanja u bildingu su smesna u odnosu na bilo koji drugi sport (sada su afere u klizanju na ledu :eek: )

vidi baticu moze da ide i u natprirodne pojave :per:

Doci ce i ta hemijica kod nas ali za jedno 10 godina :) hehe

Legendo,citam ja jako o owom sportu,i ne pricam napamet...
evo covek bio anonimus pa posto 2 na Olimpiji,po meni sledeci prvak Olimpije.Evo sanse da nam prezentujes njegove sponzore,jer mora da su u vrh,pa eto da nam prezentujes.Akad zavrsis sa rezentacijom njegovih sponzora onda cu ja nesto da kazem.Drugo ne pise se uzastopno post za postom to je SPAM

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back