Dabapas
Aktivan član
- Poruka
- 1.472
Trebaju li vam neki preparati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kortizol i insulin su ti glavni krivci za stvaranje sala...mozes ih drzati pod kontrolom ako ne uzimas namirnice sa visokim GI i mozes ubaciti u ishranu cimet i jabukovo sirce...
a hormon rasta...pa zna se za sta sluzi![]()
kreatrin prirodan preparat???? extra :S
kreatrin prirodan preparat???? extra :S
ja ludak nisam znao sta je kortizol![]()
e ja nemam sala a jedem sve i svasta....
ee sta kazes zbog cega jabukovo sirce i cimet?
nisam ni pitao za sta sluzi hormon rasta![]()
![]()
![]()
cimet i jabukovo sirce da se ne bi podizao insulin
taj glupi insulin![]()
odoh da kupim 2-3 kg cimeta![]()
A jel moze tekila cimet i limun hehe... alkohol dehidrira organizam, limun daje otportnost a cimet drzi insulinsalim se...
Srecna Nova bilderi i bilderke, sve najbolje!
Milane,sine,pa ne jede se to lopatama...meni 100gr traje mesec dana... a svaki dan ga koristim...
A jel moze tekila cimet i limun hehe... alkohol dehidrira organizam, limun daje otportnost a cimet drzi insulinsalim se...
Srecna Nova bilderi i bilderke, sve najbolje!
pre sam voleo cimet, i jednom sam stavio mnogo u sutlijas i nekako mi je bilo bljak.... tako da sad ne volim cimet....
znaci jedino mi ostaje da koristim jabukovo sirce protiv insulina...... sutra cu kupiti jedno 10-ak litara......... valjda ce mi biti dovoljno da svaki dan eksiram po jedan litar![]()
Ajde molim te reci mi ko ti je rekao za te sporedne efekte. E to me nervira!Pozdrav svima.Interesujem se za whey protein.Imam 16 godina i sada sam krenuo sa drugom da vezbamo svaki dan i hteli bismo da unosimo malo vishe proteina posto iz hrane nema vajde...Treba 2g po kg znachi trebali bismo da unosimo oko 140g proteina a to je iz hrane nemoguce?(ako je moguce neka mi neko da recept).Interesuje me da li bih ja to trebao da unosim jer mislim da ne bih posto ima 100% sporedne efekte i ko je za ko je protiv i zanima me vashe profesionalno misljenje.Hvala!
pozdrav svima...
treba mi savet za oblik odonsno okvirni izgled treninga koji kombinuje vezbe snage sa kardiom...
ne idem u teretanu vec evo 4 godine,a ono sto sam i vezbao kuci ( 4 puta nedeljno trening : 4x25 propadanja uska pa sledeci trening siroka,4x20 visecih trbusnjaka,4x30 sklekovi uski pa onda sledeci trening siroki pa sledeci kontra ruke pa onda kontra noge,4x20 dupli biseps i 2 puta nedeljno trcanje 4,5 km) sam batalio sto zbog obaveza na poslu sto zbog faxa u proteklih 6 meseci.
u medju vremenu otisao sam sa neka 93-4 kilograma na 103kg (visok sam 195)pa je primarni cilj vracanje barem na kilazu od nekih 95kg sto je mojim treningom mislim nemoguce...
zato mi treba pomoc u sklapanju nekog treninga koji ce dati rezultate u nekih par meseci ne mora nista expresno,znaci voleo bi da smanjim kilazu i da polako vracam misicnu masu...
hvala unapred...
ishrana je najbitnija...dzabe da vezbas tri dana ako posle opeljesis palacinkarnicu![]()
pozdrav svima ja bih da naucim osnovne stvariAKO nije problem
Hvala@Vegeta
slazem se
btw. dobrodosao u klub(posto nisam te ranije vidjala u temi o bb)
Nemoj da se ponasas tako, pogotovo prema devojci. Nije lepo!to je kao da hoćeš da naučiš vožnju preko kompa
lepo do teretane i uči... pitaj tamo slobodno za savete.
Pozdrav Joma.pozdrav svima ja bih da naucim osnovne stvariAKO nije problem