Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije meni zbog Spartanca, nego dron skup u pm. A znate da sam ja cicija. Mnogo se Spartanac napalio na dron.

Poneli smo i bajseve u Grcku. To je bio pun pogodak. Jbt. Bajsevi nam doziveli i u Grcku da putuju. Sad smo dosli bajsevima do jednog malog mesta sa finom plazom. To je bilo malo uzbrdo, mnogo nizbrdo. Kako cemo se vratiti, Bog ce ga znati. Ko prezivi pricace.

Ja, kao "slucajno" gledam sa cerom. :whistling:

Juhu... saljem vam jedan topli pozdrav iz Grcke. Ja uzivam na plazi i gledam Spartanca kako izginu sa dronom. Jadnicak. On pusta dron, a ja povremeno ripam u more da spasavam i Spartanca i dron.

Pozdrav, Karen, ako ste u Grckoj.
Lep provod.
Ama, kako to, on da uziva a ti da radis i jos posle svega nazad biciklovima.
:rtfm:
I ti da uzivas, ima da mu kazes i meni dron da das da se poigram, jedino je tako ispravno.

Docekase i nasi bajsevi da dodju u Grcku i da se fotkaju na obali mora.

Snow, moje su noge i Spartanceva patika. Dosta vam je.

Jos jedan pozdrav za sve.

Sumi... cuvaj kafanu. U tebe jedino imam poverenja. Ovi muski bi napravili kupleraj od kafane da nije tebe. Ljubim te puno.
Kada se budemo vratili, dobicete kompletan izvestaj i jos gomilu fotki.

Docekase i nasi bajsevi da dodju u Grcku i da se fotkaju na obali mora.

Snow, moje su noge i Spartanceva patika. Dosta vam je.

Mene si nasla, svi znamo da Laki nosi samo pirotske opanke, nema teorije da ga nateras da obuje nesto sa pertlama :lol:

Jos jedan pozdrav za sve.

Sumi... cuvaj kafanu. U tebe jedino imam poverenja. Ovi muski bi napravili kupleraj od kafane da nije tebe. Ljubim te puno.
Kada se budemo vratili, dobicete kompletan izvestaj i jos gomilu fotki.

:sad2:

Ima i nas fine dece ovde :rtfm:
Nije Laki jos stigo da nas iskvari :rumenko:

Pobogu, Karen, pa to su sve dobra deca i ako zateknes neke promene u kafani, ne zameri, trazili smo onu flasu za spec. prilike.
Nema velikih promena, samo na dva tri mesta je otpao malter, a ono sto je ostalo, cuvacu , a i ovi momci ce da pomognu, sigurno.

Ova pesma je inspirasana trenutni stanjem vremenskih prilika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back