Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Laki...sto promeni nik? Ajd da si stavio

180px-Luckystrike_logo13_red.png

...ovako..

Dobro veče. To je poljubac za sve. Pošto se ovde neki žalili kako više nikoga ne ljubim. E, pa eto ljubim vas sve.

A mene da poljubiš?

Lele, Spartanac promenio avatar. Čvrsto verujem da ćeš sa ovim novim da nađeš žensku. Sigurno. Leonida je u odnosu na ovo katastrofa.

Sa Leonidom ne ide... da probam nešto novo... znaš da volim da menjam...

- - - - - - - - - -

A mene da poljubiš?
Ljubim i tebe, ne brini. Evo, tebe ljubim najviše. Znam da ti je sve malo. :zplez:

Sa Leonidom ne ide... da probam nešto novo... znaš da volim da menjam...
Znam. :fdlan: Sve znam. Samo ti menjaj i uživaj. Mnogo menjaš. Kafana jedna te ista. Jedan pdf. Muzika takođe sve u okvirima par žanrova. Vidim kako menjaš. :zplez:
Zaista, uopšte sreće nisi imao sa Leonidom. A frajerčina je. Jbg, možda se ženske više ne pale na to.

Dobar je. :ok:

- - - - - - - - - -

Strašno. :rotf:

Ovo se zove ulazak za pamćenje.

Ljubim i tebe, ne brini. Evo, tebe ljubim najviše. Znam da ti je sve malo.

Ljubim i ja tebe, ne brini... Znam i ja da mi je mali. :rumenka:

Znam. Sve znam. Samo ti menjaj i uživaj. Mnogo menjaš. Kafana jedna te ista. Jedan pdf. Muzika takođe sve u okvirima par žanrova. Vidim kako menjaš.
Zaista, uopšte sreće nisi imao sa Leonidom. A frajerčina je. Jbg, možda se ženske više ne pale na to.

JESTE! Uski su okviri kojima se krećem..ali ipak u tim krugovima menjam... jbg i Englezi se pare medjusobno vekovima... uzan okvir ali se kurvaju... i ništa im ne fali.

Jbg... Leonida smorio... možda je frajer ali brate nije originalan, a ja sam sada rešio da budem originalan i jedinstven...

A svima onima koji se podsmevaju mojim neuspesima kod žena pokazao bih ovu fotku... neću je objašnjavati jer se sve vidi i sve se zna...čekam ja svoj trenutak.

ko_je_ovaj_slepac_por.jpg

Ostatak albuma Gepetto sutra... mrzi me sada da ga dižem ... i vrteću ovu stvar "TU" do sutra.

Ljubim i ja tebe, ne brini... Znam i ja da mi je mali. :rumenka:
Jel ti to prepisuješ od mene?! :tiganj: E, pa sad. Ne znam kakav ti je, nisi mi pokazao. Mada, čisto sumnjam da je mali.

JESTE! Uski su okviri kojima se krećem..ali ipak u tim krugovima menjam... jbg i Englezi se pare medjusobno vekovima... uzan okvir ali se kurvaju... i ništa im ne fali.
A tebi baš stalo da se kurvaš? A kako ćeš se kurvati kad ni žensku ne možeš da nađeš? :zplez:

Jbg... Leonida smorio... možda je frajer ali brate nije originalan, a ja sam sada rešio da budem originalan i jedinstven...
Leonida je pravi kralj. Viteškog srca. Spartanac u svakom smislu te reči. Spartanaci su bili... :zaljubljena:
Dobro, dobro. Promena svima prija. Možda bi i ja trebalo da počnem sa nekim promenama. Možda će mi prijati. Mada, nešto ne volim da menjam. Mogu da probam. Razmisliću o tome.

[/QUOTE]
Dobro veče, Doc.

Koliko sam spomenula prastaro, Doc se pojavi.

Odoh ja sada na spavanje. Ne mogu više. Danas sam imala veoma naporan dan.

Kuckamo se sutra.

Laku noć.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back