Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde si ti Anakondo, ja pomislioda te pojeo neki krokodil... i taman sam hteo da pođem da te tražim...

Sumara i Rosel banovaće vas obe Karen (:hahaha: to bi bio prizor), mislim da nema potrebe da se cimate... verovatno je neka zabuna u pitanju jer Karen stvarno retko ide na taj LJiS i tu nema ništa nejasno... to je Aaki ponekad odvede tamo na kratko pa se ona vrati sva izbezumljena ovde... posle ja moram muzikom da je lečim....

Hvala,Laki na informaciji,pomoglo mi je puno.

Kao i Karen,pozvana sam od jednog clana ovog pdf da navrnem do LJIS,i secam se komentara,da ako je ubedila Karen ubedice i druge.
Pusti i ti malo muzike:),da cujemo sta ti volis,ili bar ja,posta sam nova u cafeu i nzm sta slusas,ili samo volis da citas i komentarises.

ovo je samo da me Karenka ne banuje

Sumara ,mi iz NS smo jako fini i nemoj da nam kvaris reputaciju:mrgreen:

Nisam ja ni zapocela,ok,spomenul sam Karen posle
,kad smo onomad zaglavili i ti me zamolio da ostavim kljuceve Karen.

Ma da, ja ti tada rekoh ostavi ključeve na šank pdf-a politika a ti zapela za LJiS, ajde rekoh možda ti je to usput pa ti bliže, mada znam da bi se Karenka tamo pogubila a ključeve ne bi ni našla... sve se dobro završilo... prespavao ja ispod šanka... ključevi bili u ovoj kafani... i dosta više o tome... toliko je nebitno da ne vredi trošiti ova slova na to...

Ovo ću da ponavljam sve dok se ne pojaviš

Gde si Kareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, što te nema srećo..... ajde da mi pustiš RS ili PF... ali da odaber nešto ti sama...

- - - - - - - - - -

Gde si Kareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, što te nema srećo..... ajde da mi pustiš RS ili PF... ali da odabereš nešto ti sama...

Čuj, tražio da ga banujem?! Možeš da dobiješ samo muziku.

Stvarno da te pitam mila šta treba da uradim da bi me banovala... pa šta ima veze jedan C3... nekoliko dana ... bio bi fazon... krstarici porasla posećenost za 100%... naročito tog dna kad se očekuje da ban istekne i da se pojavim ovde...

Inače za nekih sat vremena ćete uživati u albumu Schubert in Rock istoimene grupe, generisano kao metal/hard/prog rok, mada ga ja evo slušam i ne čujem baš neki prog... najviše mi vuče na hard...jedino problemi sa sarkom mogu da me spreče...

Hvala ti Karenčice za onu ludu stvar od RS, baš si je ubola, odavno je nisam slušao, a volim te orijentalne ritmove u progu koji se ovde pojavljuju u drugom delu pesme... prosto da ne veruješ da hladni Poljaci mogu to tako da urade....

Stvarno da te pitam mila šta treba da uradim da bi me banovala... pa šta ima veze jedan C3... nekoliko dana ... bio bi fazon... krstarici porasla posećenost za 100%... naročito tog dna kad se očekuje da ban istekne i da se pojavim ovde...
Beži, bre, tamo! E, jesi blesa, lepo reče Aki! :rotf:

Inače za nekih sat vremena ćete uživati u albumu Schubert in Rock istoimene grupe, generisano kao metal/hard/prog rok, mada ga ja evo slušam i ne čujem baš neki prog... najviše mi vuče na hard...jedino problemi sa sarom mogu da me spreče...
Uh, ne mogu da postignem. Nisam još završila sa RS, a trebalo bi da se posvetim i FD, ono što si mi ostavio na profilu. Plus, pored svega toga, nikako da se otkačim od Karmakanic! :heart:

Hvala ti Karenčice za onu ludu stvar od RS, baš si je ubola, odavno je nisam slušao, a volim te orijentalne ritmove u progu koji se ovde pojavljuju u drugom delu pesme... prosto da ne veruješ da hladni Poljaci mogu to tako da urade....
Molim i drugi put. Da, mene ne prestaju da fasciniraju te varijacije u prog pesmama, maheri za to su mi Karmakanic, za sada.

Po muzici se ne bi reklo da su Poljaci toliko hladni.

http://grooveshark.com/#!/s/Cinnamon+Eyes/5AHiJr?src=5

http://grooveshark.com/#!/s/I+Got+This+Funny+Feeling/3YukKv?src=5

Beži, bre, tamo! E, jesi blesa, lepo reče Aki!

Ne razmišljaš komercijalno... mogli bi da napunimo naslove žute štampe

SENZACIONALNO... KAREN BANOVALA LAKONCA AL SAMO NA 3 DANA

Uh, ne mogu da postignem. Nisam još završila sa RS, a trebalo bi da se posvetim i FD, ono što si mi ostavio na profilu. Plus, pored svega toga, nikako da se otkačim od Karmakanic!

Samo guraj bez milosti...

Po muzici se ne bi reklo da su Poljaci toliko hladni.

Ni ja ne bih rekao... ali vidiš... izgled vara ;)

Ne znam šta si stavila u linkove ne smem da ih kliknem trenutno mi ide ovaj shubert spremam ga za šark...

Kako te služi LG fon?

Ne razmišljaš komercijalno... mogli bi da napunimo naslove žute štampe
:rotf:

Pobogu! Zaboleo me stomak koliko sam se nasmejala ovome! Razmotriću predlog.

Samo guraj bez milosti...
Razumem i nije mi teško.

Ni ja ne bih rekao... ali vidiš... izgled vara ;)
A tek Česi kako pevaju! :z;: :zaljubljena:

Ne znam šta si stavila u linkove ne smem da ih kliknem trenutno mi ide ovaj shubert spremam ga za šark...
Cinnamon Eyes i I Got This Funny Feeling. RS :heart:

Kako te služi LG fon?
Za sada dobro, još se snalazim. Trebalo bi da odvojim vreme da ga podesim, ali ne mogu od forumašenja. :rumenka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back