Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prelep je,Karen,da li je na tach ili mi se ucinilo?
Jeste. :zaljubljena: Hvala ti.

Inače, ovo je moj stari telefon:

2dvstpi.jpg

Služio me je lepo, ali nije za net.

vUVmY3xy5kk

Jao, vidi nisam postavila pesmu u prethodnom postu. :zeek:

A slušam je po drugi put:

Dobro, odgovorila sam vam na neke postove, slušala muzikicu, ostavila vam ono što je meni danas prijalo i sada mogu da idem.

Ljubim vas sve. :cmok2:

Kuckamo se sutra, trebalo bi da popodne imam malo više slobodnog vremena koje ću naravno utrošiti na forumašenje. :aha:

Ubacih se da gvirnem sta se desava... inace okruzen sam ekstremno dosadnim drustvom... sacu sve da ih napijem pa da im premestim kartice od moba i da napravim cirkus.... zao mi je sto ne mogu da se ukljucim ovde produktivnije... link za Def Leppard ti je nepotreban... to je stari album samo remasterizovan... ima ga na YT....

Ma, nemoj?! Baš tako?! Hm, za to ćeš morati da se dobro potrudiš.

Sta jos da uradim pod milim Bogom... i meni ovako mastovitom je nestalo ideja... Bravo za fon, lep je i dobar...

Ae polako da uvodim jos jedan poljski prog bend... ali ovaj ima zaeban subsubgenere y2k prog rok.. definisacu vam ovaj sub-sub genere prog roka sutra sa kompa...

http://grooveshark.com/s/Goodbye+My+Earth/5apjCn?src=5

Sent from my GT-N7100 using Forum mobile app

Laki, bila bih ti zahvalna kad bi mi ovo stavio u neki žanr, da tražim više stvari na taj fazon.

To ti je Bonsai čist prog rok :hahaha: šalim se, naravno. Ovako, na osnovu elemenata koji se gledaju ta muzika je težak miks žanrova elektronika/alternativa/eksperimentalna muzika, a ako hoćeš moje iskreno i brutalno mišljenje - neemotivna buka je u pitanju... ako tražiš sličnu muziku probaj sa ovim bendovima i autorima.... Atoms for Peace, Radiohead, Jonny Greenwood, Philip James Selway, Ultraísta....

Obećah da definišem y2k prog rok... ovo y2k stvarno zaebano deluje... ko god da ga je smislio ispao je važna faca... o čemu se radi? y2k je akronim od year 2 kilos, tj year 2000... sve to ima veze sa onom milenijumskom bubom na početku 2000.godine jer je tada nastala ta skraćenica y2k... e sada šta znači y2k prog... pa prog koji je nastao posle 2000. godine... zaista je ta godina bila prekretnica... od 2000 se prog razlikuje... završena je era grupe Yes i PF... počelo je nešto novo... možda je y2k nepotrebno uveden jer su već bile uvedene prefiksne odrednice kao što je avant prog i neo prog pa sad srećemo kombinacije avant y2k prog ili neo y2k prog rok što deluje groteskno kao skulptura Salvadora Dalija ... sve u svemu glupo ali živeti se mora dalje...sva sreća pa muzika nije glupa...

Uzmi draga privatne casove na LjiS-u ,pa mozda naucis kada je nastala...koliko si providna
Ne vidim zasto bih gubila vreme na LjiS,kad ovde ima ljudi koji slusaju prog i mogu da odgovore na pitanje i puste nesto novo od proga :cao:
Volim muziku,tek nedavno sam otkrila da postoji podzanr prog kao pravac muzike,a Lakiju je pitanje postavljeno jer mi se cini da je najbolje upucen u tu vrstu muzike.
Ovo zvuci poznato

Sumara, prog je nastao šezdesetih godina iz nekih eksperimentalnih pokušaja da se klasični rok unapredi i da mu se da nova dimezija jer je postalo dosadno vrteti u krug tri akorda i trominutne pesmice...

Evo ovde smo Kreptoman, prepametna Karen i ja malo raspravljali o tome pa možeš da pročitaš šta su to odlike proga i šta ga izdvaja u odnosu na hard rok npr.

Ne vidim zasto bih gubila vreme na LjiS,kad ovde ima ljudi koji slusaju prog i mogu da odgovore na pitanje i puste nesto novo od proga :cao:
Volim muziku,tek nedavno sam otkrila da postoji podzanr prog kao pravac muzike,a Lakiju je pitanje postavljeno jer mi se cini da je najbolje upucen u tu vrstu muzike.
Ovo zvuci poznato

kao sto ni ja ne vidim sto bi ti trazila Karen u LjiS-u...ako zaboravljas sta pises,vrni se malo unazad...:eek:

Hvala,Laki na informaciji,pomoglo mi je puno.
kao sto ni ja ne vidim sto bi ti trazila Karen u LjiS-u...ako zaboravljas sta pises,vrni se malo unazad...
Kao i Karen,pozvana sam od jednog clana ovog pdf da navrnem do LJIS,i secam se komentara,da ako je ubedila Karen ubedice i druge.
Pusti i ti malo muzike:),da cujemo sta ti volis,ili bar ja,posta sam nova u cafeu i nzm sta slusas,ili samo volis da citas i komentarises.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back