Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.583
Jeste.Prelep je,Karen,da li je na tach ili mi se ucinilo?
Hvala ti.Inače, ovo je moj stari telefon:
Služio me je lepo, ali nije za net.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste.Prelep je,Karen,da li je na tach ili mi se ucinilo?
Hvala ti.

Ma, nemoj?! Baš tako?! Hm, za to ćeš morati da se dobro potrudiš.
a koga si prvog pozvala sa novog mob?Karen se javlja sa novog telefona!![]()

Karen se javlja sa novog telefona!![]()

,kad god izbaci nesto novo preslusam,ali to nije ono sto volim da slusam
Laki, bila bih ti zahvalna kad bi mi ovo stavio u neki žanr, da tražim više stvari na taj fazon.
šalim se, naravno. Ovako, na osnovu elemenata koji se gledaju ta muzika je težak miks žanrova elektronika/alternativa/eksperimentalna muzika, a ako hoćeš moje iskreno i brutalno mišljenje - neemotivna buka je u pitanju... ako tražiš sličnu muziku probaj sa ovim bendovima i autorima.... Atoms for Peace, Radiohead, Jonny Greenwood, Philip James Selway, Ultraísta....
Uzmi draga privatne casove na LjiS-u ,pa mozda naucis kada je nastala...koliko si providnaLaki,jedno pitanje za tebe,kad je nastala progresivna muzika i sta ona ustvari znaci?
A za to vreme

Ne vidim zasto bih gubila vreme na LjiS,kad ovde ima ljudi koji slusaju prog i mogu da odgovore na pitanje i puste nesto novo od progaUzmi draga privatne casove na LjiS-u ,pa mozda naucis kada je nastala...koliko si providna

Ne vidim zasto bih gubila vreme na LjiS,kad ovde ima ljudi koji slusaju prog i mogu da odgovore na pitanje i puste nesto novo od proga
Volim muziku,tek nedavno sam otkrila da postoji podzanr prog kao pravac muzike,a Lakiju je pitanje postavljeno jer mi se cini da je najbolje upucen u tu vrstu muzike.
Ovo zvuci poznato

Kao i Karen,pozvana sam od jednog clana ovog pdf da navrnem do LJIS,i secam se komentara,da ako je ubedila Karen ubedice i druge.kao sto ni ja ne vidim sto bi ti trazila Karen u LjiS-u...ako zaboravljas sta pises,vrni se malo unazad...
,da cujemo sta ti volis,ili bar ja,posta sam nova u cafeu i nzm sta slusas,ili samo volis da citas i komentarises.