Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zlajo evo ti neki spisak poprok grupa sa ženskim vokalom... iskren da budem i ja prvi put čujem za mnoge od njih... ne mogu da preslušavam i da ti dodatno selektujem puca mi glava a i ne podnosim baš tu muziku preterano... eto pa se ti zabavljaj...ovo boldovano je provereno dobro...

Avril Lavigne, P!nk, Republica, Garbage, Kelly Clarkson, Demi Lovato, Darling Parade, Ashlee Simpson, Michelle Branch, Lindsay Lohan, Hilary Duff, Aly & AJ, Alexz Johnson, Cassadee Pope, Skye Sweetnam, Sixpence None the Richer, Orianthy, Meg & Dia, Superbus, Scraho, Bridgit Mendler...

Dobro jutro, boli me glava malo ali nije strašno... zaglavih u birtiji malo sinoć skoro do zore...pao sam ispod šanka... sećam se da je neki tip vikao... Gasi svetla, zatvaraj kafanu, dosta je bilo... onda se sećam da se iznad mene nadvilo lice neke plavušaste konobarice... trepće krupnim plavim očima i kaže mi, Laki ako budeš dobar pustiću te da spavaš tu ispod šanka, inače ću te zaključati u smrdljivu kenjaru pa tamo kuntaj... Dobro rekoh i prekinu mi se film....

Jao, ljudi, žešće mi se zeznulo sve. Pišem vam sa rezervnog kompa. Ma, divota! Win XP, i to na nemačkom, a nemački i ja, kao nebo i zemlja! Ne volimo se uopšte. Uh, sunce ti, jedva se snađoh da instaliram Mozillu i da prebacim tastaturu na srpski. Kad počeše da ispadaju neka silna upozorenja i obaveštenja! A ja blage veze nemam šta piše i šta ovaj komp hoće od mene. Nego, lepo fino, napamet obeležavaj opcije, onako na feeling i sreću. Snašla sam se. Da vam ne pričam o tome kako sam juče aktivirala ovaj komp, ali sam zaboravila šifru za konekciju na net, koju je inače čuvala verno i odano Mozilla na onom kompu. Nedelja, nema dežurnih da mi promene šifru, tek sam jutros to sredila. Bilo mi je veselo.

Nema muzike, moram još nešto podesiti. Ljubim vas sve.

Samo neka si ti živa i zdrava i neka si preživela strujni udar... sve ostalo će se srediti...

Što da ne? E znaš da je tvoj omiljeni bend Def Leppard izdao remiksovanu verziju albuma "Slang" iz 1996. mislim da je, ima tridesetak pesama, sve poznate pesme ali remiksovane...
Nisu mi oni omiljeni bend. Opet si me pomešao sa nekim. :zplez:
Gde je link do albuma? :ceka:

Daj nešto lepo... ovako npr.

2ezlqww.jpg
Ma, nemoj?! Baš tako?! Hm, za to ćeš morati da se dobro potrudiš. :aha:

Rekla je u množini Banz...dakle moramo.Samo da se dogovorimo oko rasporeda.

Ne, ne, ne, ja sam izabrala prvu opciju, da završim sa slikama. Tako da.....fino se provedite. :mrgreen:
Napravih pometnju sa ovim! :rotf: Dok ste vas dvoje postigli dogovor, ukoliko uopšte jeste, mene je prošla volja. :zplez:

Pazi nemoj da zapališ nešto... i onako je atmosfera zapaljiva... samo varnica nedostaje...
Ups! :rumenka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back