gost 223714
Buduća legenda
- Poruka
- 27.559
dje zapelo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dje zapelo![]()

to bi bio prizor), mislim da nema potrebe da se cimate... verovatno je neka zabuna u pitanju jer Karen stvarno retko ide na taj LJiS i tu nema ništa nejasno... to je Aaki ponekad odvede tamo na kratko pa se ona vrati sva izbezumljena ovde... posle ja moram muzikom da je lečim....

slaze se uz kikice.. 

Hvala,Laki na informaciji,pomoglo mi je puno.
Kao i Karen,pozvana sam od jednog clana ovog pdf da navrnem do LJIS,i secam se komentara,da ako je ubedila Karen ubedice i druge.
Pusti i ti malo muzike,da cujemo sta ti volis,ili bar ja,posta sam nova u cafeu i nzm sta slusas,ili samo volis da citas i komentarises.
ovo je samo da me Karenka ne banuje
Sumara ,mi iz NS smo jako fini i nemoj da nam kvaris reputaciju![]()

Ne brigaj,necem da nam kvarim reputaciju.Sumara ,mi iz NS smo jako fini i nemoj da nam kvaris reputaciju

Nisam ja ni zapocela,ok,spomenul sam Karen posle,kad smo onomad zaglavili i ti me zamolio da ostavim kljuceve Karen.
posle ja moram muzikom da je lečim...

Tu sam, bleso!Ovo ću da ponavljam sve dok se ne pojaviš
Gde si Kareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, što te nema srećo..... ajde da mi pustiš RS ili PF... ali da odaber nešto ti sama...

Našla sam nešto lepo:
http://grooveshark.com/#!/s/Love+Theme+From+Number+Seven/2q1FXr?src=5
P.S. Nikoga neću banovati.![]()
Tu sam, bleso!
Stani!
Čuj, tražio da ga banujem?! Možeš da dobiješ samo muziku.Nije ni RS ni PF... svejedno je dobar prog.... mogla bi bar mene da banuješsto puta sam tražio....
http://grooveshark.com/#!/search?q=Millenium+-+When+I+Fall+-+Ego
Vratiću se za sat vremena... ljubi te Lax

Čuj, tražio da ga banujem?! Možeš da dobiješ samo muziku.
Beži, bre, tamo! E, jesi blesa, lepo reče Aki!Stvarno da te pitam mila šta treba da uradim da bi me banovala... pa šta ima veze jedan C3... nekoliko dana ... bio bi fazon... krstarici porasla posećenost za 100%... naročito tog dna kad se očekuje da ban istekne i da se pojavim ovde...

Uh, ne mogu da postignem. Nisam još završila sa RS, a trebalo bi da se posvetim i FD, ono što si mi ostavio na profilu. Plus, pored svega toga, nikako da se otkačim od Karmakanic!Inače za nekih sat vremena ćete uživati u albumu Schubert in Rock istoimene grupe, generisano kao metal/hard/prog rok, mada ga ja evo slušam i ne čujem baš neki prog... najviše mi vuče na hard...jedino problemi sa sarom mogu da me spreče...

Molim i drugi put. Da, mene ne prestaju da fasciniraju te varijacije u prog pesmama, maheri za to su mi Karmakanic, za sada.Hvala ti Karenčice za onu ludu stvar od RS, baš si je ubola, odavno je nisam slušao, a volim te orijentalne ritmove u progu koji se ovde pojavljuju u drugom delu pesme... prosto da ne veruješ da hladni Poljaci mogu to tako da urade....
Beži, bre, tamo! E, jesi blesa, lepo reče Aki!
Uh, ne mogu da postignem. Nisam još završila sa RS, a trebalo bi da se posvetim i FD, ono što si mi ostavio na profilu. Plus, pored svega toga, nikako da se otkačim od Karmakanic!
Po muzici se ne bi reklo da su Poljaci toliko hladni.
Ne razmišljaš komercijalno... mogli bi da napunimo naslove žute štampe

Razumem i nije mi teško.Samo guraj bez milosti...
A tek Česi kako pevaju!Ni ja ne bih rekao... ali vidiš... izgled vara![]()

Cinnamon Eyes i I Got This Funny Feeling. RSNe znam šta si stavila u linkove ne smem da ih kliknem trenutno mi ide ovaj shubert spremam ga za šark...

Za sada dobro, još se snalazim. Trebalo bi da odvojim vreme da ga podesim, ali ne mogu od forumašenja.Kako te služi LG fon?