Златоуст
Poznat
- Poruka
- 7.420
Dobro, daj mi malo vremena..
Nisam ni mislio večeras,rok ti je neograničen.Pesme ne moraju da bude sveže,a evo ti još dve od iste,da ti olakšaju potragu.
Neću biti na forumu ovih dana,pa vas ljubim sve.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, daj mi malo vremena..

ово сам добила од Акаиа
E ja nemogu da vidim taj video trenutno... vidim samo informacije... 2cells su Hrvati, jesi li znala to?... da li je to onaj sa SV? ako je to znam ga na pamet...
Mica će zapaliti atmosferu... pa hajde ...[/B]
Jaoooooo da me neko vidi šta kačim od muzike presudio bi mi po kratkom opstupku... PU! al` si nisko pao.

ne 2CELLOS - Thunderstruck [OFFICIAL VIDEO]
I treba...da bude ozbiljnija od te laganice,ali energična poput onih koje sam ti poslao,a ni glas nije taj.Možda tražim previše,ali pesme koje sam ti postavio su retke,nema ih na svakom koraku.Čuo sam razne stvari iz pop roka ,ali onako nešto nisam.
Aj,sad moram da idem.

[/QUOTE]Verovatno,jer sam veliki filmofil,da je cemu vredeo,verovatno bi ga se setila,ako ni po cemu a ono po spotu.
I sto je najgore,poceo je trend,koji i dalje traje,preuzimanja od drugih i pravljenja americke verzije istih.Bio bi iznenaden koliko ih je samo medju hororima,ostali zanr nisam ni pokuisavala da vidim,sve me strah i da proveravam,mozda se desi i da budem razocarana.
Ja vas dvoje ne mogu da ispratim,cepate zestoko veceras
ali toliko su fantasticni da sam ih morala staviti ovde