Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoooooo da me neko vidi šta kačim od muzike presudio bi mi po kratkom opstupku... PU! al` si nisko pao.

I treba...da bude ozbiljnija od te laganice,ali energična poput onih koje sam ti poslao,a ni glas nije taj.Možda tražim previše,ali pesme koje sam ti postavio su retke,nema ih na svakom koraku.Čuo sam razne stvari iz pop roka ,ali onako nešto nisam.

Aj,sad moram da idem.:bye:

I treba...da bude ozbiljnija od te laganice,ali energična poput onih koje sam ti poslao,a ni glas nije taj.Možda tražim previše,ali pesme koje sam ti postavio su retke,nema ih na svakom koraku.Čuo sam razne stvari iz pop roka ,ali onako nešto nisam.

Aj,sad moram da idem.

Uf pa kopije baš gde da ti nađem, ajde pogledaću ne brini... sutra popodne sam slobodan pa ću videti... lepo se provedi...

Sumara nisam gledao taj film... čuo sam da je kultni... ali čitajući radnju nisam poverovao u to pa ga nisam ni gledao... neko američko njesra treba da je... tako da i ne znam koja verzija je originalna ali mogu da proučim

[/B], ali sas sve tehniku :)[/QUOTE]

Opasno je vozi...Mico mnogo si digla nivo... previše sestro... nema šta čovek da ti pusti...

[QUOTESumara nisam gledao taj film... čuo sam da je kultni... ali čitajući radnju nisam poverovao u to pa ga nisam ni gledao... neko američko njesra treba da je... tako da i ne znam ][/QUOTE]
Verovatno,jer sam veliki filmofil,da je cemu vredeo,verovatno bi ga se setila,ako ni po cemu a ono po spotu.

Sad će Mica da me blagosilja ... pazi mico sada http://picosong.com/YaXL .... nije lako sa tobom ali snalazim se nekako

- - - - - - - - - -

Verovatno,jer sam veliki filmofil,da je cemu vredeo,verovatno bi ga se setila,ako ni po cemu a ono po spotu.

Ti jamerikanski filmovi svi isti... gledaš jedan vido si sve... padne sneg... preti čovečanstvu propast... dođe supermen i sve ih spasi... i sve tako

I sto je najgore,poceo je trend,koji i dalje traje,preuzimanja od drugih i pravljenja americke verzije istih.Bio bi iznenaden koliko ih je samo medju hororima,ostali zanr nisam ni pokuisavala da vidim,sve me strah i da proveravam,mozda se desi i da budem razocarana.
Ja vas dvoje ne mogu da ispratim,cepate zestoko veceras

Bravo Micika... za Smak

I sto je najgore,poceo je trend,koji i dalje traje,preuzimanja od drugih i pravljenja americke verzije istih.Bio bi iznenaden koliko ih je samo medju hororima,ostali zanr nisam ni pokuisavala da vidim,sve me strah i da proveravam,mozda se desi i da budem razocarana.
Ja vas dvoje ne mogu da ispratim,cepate zestoko veceras

Možda ćeš misliti da sam lud, a nećeš biti prva, filmove ne gledam, igrice ne igram... niti sam... kako sam se provuko Bog sveti zna... ali je tako...

E sviđao mi se film Blade Runner "all those moments will be lost like tears in the rain" ova rečenica iz potpisa je iz tog filma... a počeo sam da ga gledam zato što je muzikku radio Grk Vangelis... pa mi se i radnja filma dopala... da, i Kjubrika sam prelistao nekoliko puta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back