Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sada bi kao trebalo da odgovorim sa "kapim"? Smešno mi to zvuči.

Što da ne? E znaš da je tvoj omiljeni bend Def Leppard izdao remiksovanu verziju albuma "Slang" iz 1996. mislim da je, ima tridesetak pesama, sve poznate pesme ali remiksovane...

Čekaj, polako! Uh, sunce ti nisam stigla ni da se opasuljim.

Pa radi se na veliko... još ima i stimulaciju... strašno veliku... samo je materijal malo bledunjav... ebiga...stvarno imam neki hormonski poremećaj...

Planiram da se istetoviram... ovako nešto kao u spojleru... radi bolje autokontrole

2h2m7x4.gif

Evo ga, opet je ljubomoran i opet sabira. Alo, lakše malo sa tim.

Spirala mora nekako da se zaustavi... inače kraja neće biti... Pa sabiram, naravno, neću valjda da oduzimam...

Samo nastavi onako i biće 160...

Znaš da cenim iskreno mišljenje, jeste poprilično jezivo.

Daj nešto lepo... ovako npr.

2ezlqww.jpg

Ovo sam htela malopre da postavim, ali mi se ugasio komp. Iz čista mira.

Nije iz čista mira... hehe... :per:

[QUOTE
Zanimljivo koliko ovde ima rokera a recimo skoro niko ne eksploatiše The Doors, Eagles, Simply Red... dobro, ovaj Simply Red je malo patetičan i ženskast... ali moglo bi... što da ne...][/QUOTE]
Bice Laki,bas mi dade ideju
Ovo je inace nesto sto pustam muzu kad hocu da ga edukujem,da ga lagano uvedem u muziku koju ja volim;)

Ne, ne, ne, ja sam izabrala prvu opciju, da završim sa slikama. Tako da.....fino se provedite.

I nisi neki domaćica....ša me gabri, ja se neću obrukati pred Karen.Samo ona neka dođe i na skriveno je vodim mesto,a ni gladna neće ostati.Veruj mi Banz, mesto sa slike je bajno.Zvao bih ja i tebe,ali ti si već izabrala prvu opciju. :ztongue:

Ovo je inace nesto sto pustam muzu kad hocu da ga edukujem,da ga lagano uvedem u muziku koju ja volim

Pa imaš li kakvog uspeha ili mu samo puštaš muziku?

Odoh,ali ću da se vrnem.

[QUOTEIma nas ovde raznih... nisu samo cure prisutne.... Sumara!][/QUOTE]
Znam,ali ja to zbog oduzimanja i dodavanja :)
[QUOTEUh, uh Sumara, pa zar je toliko needukovan?][/QUOTE]
Slusa narodnu muziku,sta mislis?
[QUOTEPa imaš li kakvog uspeha ili mu samo puštaš muziku?][/QUOTE]
Ce da bude:zper:,ako nista drugo,ja uzivam,kad sam mu pustala neko vece rekao je da mu ta muzika odgovara za opustanje uz cugu i pljugu,dakle ima pomaka,cu da ga zarazim...

Ce da bude,ako nista drugo,ja uzivam,kad sam mu pustala neko vece rekao je da mu ta muzika odgovara za opustanje uz cugu i pljugu,dakle ima pomaka,cu da ga zarazim...

Čuj sumara... pustiš mu ovo... desnom rukom oko struka... zaplešeš... šapneš mu čarobnu bajalicu na uvce... podgneš sa zemlje... napraviš dve priuete i tras u krevet... to uvek upali...

I nisi neki domaćica....ša me gabri, ja se neću obrukati pred Karen.Samo ona neka dođe i na skriveno je vodim mesto,a ni gladna neće ostati.Veruj mi Banz, mesto sa slike je bajno.Zvao bih ja i tebe,ali ti si već izabrala prvu opciju. :ztongue:

:zeek:

ali ja sam se već predomislila. :sad2: ajdeee oprostite mi, mlada sam, greške pravim :aha:

Ne zaboravite, kod mene se nudi ovo, i nakon toga baklava. I onda šetnja ovdje. :cool:

Аli ja sam se već predomislila. ajdeee oprostite mi, mlada sam, greške pravim

Predomislila se, lepo....onda da bi se iskupila,očekujem od tebe da lepo ugostiš Karen.Posle možemo da razgovaramo.:manikir:

Ne zaboravite, kod mene se nudi ovo, i nakon toga baklava. I onda šetnja ovdje.

Sliika sa mostom,čista destka.:heart:

Ce da bude,ako nista drugo,ja uzivam,kad sam mu pustala neko vece rekao je da mu ta muzika odgovara za opustanje uz cugu i pljugu,dakle ima pomaka,cu da ga zarazim..

He, he, veliki pomak,još malo i navućićeš ga i na prog.:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back