Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.583
Moram da idem, riknuo mi je ventilator na napajanju, zato mi se komp gasi. Probaću da ga promenim sama. Kuckamo se, ako ne danas, onda sutra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sada bi kao trebalo da odgovorim sa "kapim"? Smešno mi to zvuči.
Čekaj, polako! Uh, sunce ti nisam stigla ni da se opasuljim.
Evo ga, opet je ljubomoran i opet sabira. Alo, lakše malo sa tim.
I sada je 16!
Znaš da cenim iskreno mišljenje, jeste poprilično jezivo.
Ovo sam htela malopre da postavim, ali mi se ugasio komp. Iz čista mira.

Moram da idem, riknuo mi je ventilator na napajanju, zato mi se komp gasi. Probaću da ga promenim sama. Kuckamo se, ako ne danas, onda sutra.
Ok, prestaćemo lijepiti fotke.
.gif)
Ae i ja malo da davim sa RS
Govori u svoje ime.![]()

Ma, to je bila šala...sad je moraš zvati u goste
Rekla je u množini Banz...dakle moramo.Samo da se dogovorimo oko rasporeda.

Ovo mora na veliki ekran,sori,cure,bar imate mogucnost da oduzimate
Ovo je inace nesto sto pustam muzu kad hocu da ga edukujem,da ga lagano uvedem u muziku koju ja volim
Ne, ne, ne, ja sam izabrala prvu opciju, da završim sa slikama. Tako da.....fino se provedite.

Ovo je inace nesto sto pustam muzu kad hocu da ga edukujem,da ga lagano uvedem u muziku koju ja volim
Ne vredi, ne odgovara napajanje. Ovo rezervno koje imam je 250W, a meni je potrebno od 500. Moram sutra da kupim novo.

,ako nista drugo,ja uzivam,kad sam mu pustala neko vece rekao je da mu ta muzika odgovara za opustanje uz cugu i pljugu,dakle ima pomaka,cu da ga zarazim...Ce da bude,ako nista drugo,ja uzivam,kad sam mu pustala neko vece rekao je da mu ta muzika odgovara za opustanje uz cugu i pljugu,dakle ima pomaka,cu da ga zarazim...
Ih,gde cu ja vako mala,coeka od 90 kg podici,to prepustam njemu,a kod nas ovo uvek upali
ajdeee oprostite mi, mlada sam, greške pravim 

Аli ja sam se već predomislila. ajdeee oprostite mi, mlada sam, greške pravim

Ne zaboravite, kod mene se nudi ovo, i nakon toga baklava. I onda šetnja ovdje.

Ce da bude,ako nista drugo,ja uzivam,kad sam mu pustala neko vece rekao je da mu ta muzika odgovara za opustanje uz cugu i pljugu,dakle ima pomaka,cu da ga zarazim..