Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo sam upisala 100 Gypsy Violins i izbacilo mi samo tri stvari.
Laki,ti pitas Sremicu za ovu grupu,ccc.
Ovo je iz meni jednog vrlo dragog filma https://www.youtube.com/watch?v=PDLdO...=RDTmhA1993LWY
Zastranismo malo

Što bre zatranili... kafana je ovo... sve može... ovaj klip otvarama... malecka opasno peva... pitao sam da li si čula za Cigane Ivanoviće kao grupu, mada je ovaj glavni Ivanović umro pre nekoliko godina...

Ne znam ko je prvi otpevao Šošonu... stvarno ne znam... Možda je Zlatko Pejaković... nije mi ni važno... nekad mi je bilo važno... sada ne više... dobro kad sam čuo Harisa izgubio sam volju za kupanjem u pivu... da se stabilizujem prvo jednim moćnim ženskim vokalom Tarja je u pitanju...

a posle ću sleeping sun

Jao, ljudi, žešće mi se zeznulo sve. Pišem vam sa rezervnog kompa. Ma, divota! :dash: Win XP, i to na nemačkom, a nemački i ja, kao nebo i zemlja! Ne volimo se uopšte. Uh, sunce ti, jedva se snađoh da instaliram Mozillu i da prebacim tastaturu na srpski. Kad počeše da ispadaju neka silna upozorenja i obaveštenja! A ja blage veze nemam šta piše i šta ovaj komp hoće od mene. Nego, lepo fino, napamet obeležavaj opcije, onako na feeling i sreću. Snašla sam se. Da vam ne pričam o tome kako sam juče aktivirala ovaj komp, ali sam zaboravila šifru za konekciju na net, koju je inače čuvala verno i odano Mozilla na onom kompu. Nedelja, nema dežurnih da mi promene šifru, tek sam jutros to sredila. Bilo mi je veselo. :zurka:

Nema muzike, moram još nešto podesiti. Ljubim vas sve. :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back