CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage moje, žao mi je što sam morala da vas ostavim same na neko vreme, ali bila sam na putu i verila se!

Zaprosio me je jedan predivan dečko kojeg sam upoznala, verovale ili ne (mada neke od vas to već znaju jer smo kafenisale i uživo, hehe) baš ovde (tj. ne na ovom pdf-u, ali na forumu).

Ovih dana ćemo se družiti češće, nadam se da uživate u letu i modi!

Kuckamo se!

xoxo, Bambi(na)

Drage moje, žao mi je što sam morala da vas ostavim same na neko vreme, ali bila sam na putu i verila se!

Zaprosio me je jedan predivan dečko kojeg sam upoznala, verovale ili ne (mada neke od vas to već znaju jer smo kafenisale i uživo, hehe) baš ovde (tj. ne na ovom pdf-u, ali na forumu).

Ovih dana ćemo se družiti češće, nadam se da uživate u letu i modi!

Kuckamo se!

xoxo, Bambi(na)

AAAAAA! Videla na fejsu! Srećna veridba i divan život vam želim.
A sada ću tvoj PM da zatrpam linkovima za venčanice.

Ljubim!

AAAAAA! Videla na fejsu! Srećna veridba i divan život vam želim.
A sada ću tvoj PM da zatrpam linkovima za venčanice.

Ljubim!

Hehehe, mnogo ti hvala, dirnuta sam tvojom angažovanošću! :D

Kada dođem u Beograd, možemo sa našom trećom članicom u jedan salon da probam ovu:

http://www.3dotsbridal.com/#!allure-9017/zoom/c1x27/image213h

:flert: :andjeo:

- - - - - - - - - -

Bambi, tj Megi:) divna prica! Cestitam!!!:heart:

Zahvaljujem, draga! :heart2:

- - - - - - - - - -

Bambina, cestitam Vam!!! :heart:

Thank you, baby! :zag:

Čestitke! :D To je tako lepo čuti...
U to ime...
d_martini.gif

Ljubičice veverice, čestitkice i od mene. Videh na fejsu al nisam bila sigurna jel to izistinski ili je fejs veridba kako to mnogi znaju da urade. Kao engaged a ustvari to samo onako:D Sad vidim potvrđeno i javno:heart:
Nadam se da ćete za početak živeti u BG-u pa da pijemo kafe i da mi pričaš o pred-bračnom životu;):mrgreen:

Ljubičice veverice, čestitkice i od mene. Videh na fejsu al nisam bila sigurna jel to izistinski ili je fejs veridba kako to mnogi znaju da urade. Kao engaged a ustvari to samo onako:D Sad vidim potvrđeno i javno:heart:
Nadam se da ćete za početak živeti u BG-u pa da pijemo kafe i da mi pričaš o pred-bračnom životu;):mrgreen:

Hehe, neee, ma ne šalimo se mi sa tim ozbiljnim stvarima! :D Hvala, najmilije forumsko moje, i online i offline!

Svakako ćemo moći da se viđamo prilikom poseta prestonici, ali ćemo najverovatnije za početak da se stacioniramo u srcu Šumadije. ;)

- - - - - - - - - -

Awww cestitam!!! :heart: :)
Merci beaucoup, Coco! :rumenka:

Pogledajte prilog 300398

kakav nakid uz ovu haljinu?
zanemarite pozu :)

Jao, Majče, što ti je lepa haljina! :D

Sa njom ćeš sigurno privući pažnju čak i da ne dodaš nikakav nakit, ali mislim da bi mogla neka efektna ogrlica, što da ne? Uz neupadljive-tačkica minđuše (kao što Trilijan reče).

Na primer...

http://uk.accessorize.com/view/product/uk_catalog/acc_2.9/4820384000

Ili, recimo, meni se mnogo sviđa kako nove, popularne chain ogrlice idu uz floralne printove kao što je ovaj dezen, grubost nasuprot nežnosti. :)

Zatim, možda i ovako nešto...

2334536_4.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back