CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, dobro je. :)

Devojke, samo da vas pozdravim, možda vam još jednom danas svratim, ali ne obećavam.

Iskrslo mi je da idem na more, sinoć za večeras! :D

So much to do, so much to dooo...

Žurim, jurim kod kozmetičarke da skockam noktiće za Grčku, potrudiću se u toku dana da progvirim bar malo.

xoxo

Bili smo u mnogo lepom, čistom i mirnom mestu, ali zamisli, svega sam tri školjke našla cele, sve su neke polomljene, ne znam zašto. I ponadala sam se predivnoj kućici morskog puža, izronim je, kad ona - takođe polomljena. Imamo kamenčiće sa "šljokicama". :D

...devojke, da li je naka bila na otvaranju H&M-a, i kakvi su utisci, cene...?

Ja nisam, ne nalazim se trenutno u Beogradu, dolazim tek kada jesen zaživi...

U pravu je ovo naše divlje detence, treba prvo malo sačekati da se prašina slegne.

Na početku je oko novina uvek mnogo (i previše) buke, mada stvarno super što smo i mi dobili njihovu radnju (napokon)! :)

Dobro jutro!

Kako ste, šta radite?

Tessa, dobro došla nam došla nazad!

Drago mi je da ti se dopada ono što si zatekla.

Zagrljaj!

- - - - - - - - - -

Poklon parfem za prvu koja naiđe ( imaginarni, naravno :lol: )!

large.jpg

Bambina :heart:

Pričaću ti sve uživo. Nisam pričala da ne baksuziram, sorry. Znaš da bih ja tebi odmah rekla nego nisam htela da se zatrčim pa da se obrukam kasnije:). Zapravo, još uvek samo čekam da me nazovu i kažu da je došlo do neke greške i da me nisu primili:D Užasno sam nervozna.
Tako da , kad se vidimo dobićeš sve detaljčiće.Obećajem:heart:

Šišarko, i ja od danas ulazim u business girl vode, angažovana sam da budem jendoj firmi PR menadžer, ne smem mnogo javno o tome, detalji uz kafenisanje.

Ali biću i na TV-u, pa... Možda saznaš više pre nego što ti sama kažem. :cistinaocare:

Mala Megi:heart:
Bravo bravo! Mogu i da te zamislim na tako nekoj poziciji, sva si mi šarmantna i slatkorečiva. Ja bih verovatno oterala sve novinare u pm i otišla na pivo :lol:
Nemam Tv u novom stanu ali ako bude nešto što mogu da ispratim na netu ili YT onako spontano mi javi da ja ' slučajno' pogledam :lol:

Mala Moon
Biće posla, biće. A i ti imaš najlepši posao što se mene tiče, imaš knjige. ja bih batalila sve ovo samo da mi se pruži šansa da radim u nekoj biblioteci ili da radim neke lepe radionice književne sa dečicom, kao što si ti svojevremeno radila. To je za mene lepše od svega. Ne može da te ne ispunjava kao osobu.:heart:

Hvala, hvala! :D

Videćemo kako će mi ići, al' ja se u svoju brbljivost uzdam. :lol:

Slažem se za Moon da je njena bukiš oaza zvučala idealno za ritam njenog srca. :heart2:

P. S. 'Morning, Suneshines! :D

large.jpg

Drage moje, ja mnogo radim, slabo nalazim vremena da se javim, provirim na forum da ažuriram pdf, slobodno vreme (kojeg je sve manje) gledam da za opuštanje iskoristim.

Nadam se da ste mi dobro i da su vam lepi ovi prvi jesenji dani. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back