CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogami ja svoju relaciju uvek prelazim busom otkako sam voz zime 2011e čekala dva i po sata u čekaonici i maltene dobila upalu svega što se upaliti u žene može.
Klimatizovano i ko covek.
Povratna na indeks izađe 800 dinara, što je u rangu voza a vozim se ko car.
Ponekad uvatim onaj bus što ide za BG jednom dnevno, u podne za 265 dinara.
265 dinara eeej ljudi

Čestitke za ispit Coco:heart:

Hahaha, voz pilićar! :lol:

Dečko i ja putujemo u Bn ujutru u pet da izbegnemo efekat rerne, tako da te potpuno razumem. :)

Ehej, pa čestitam za ispit, Coco girl! :super:

- - - - - - - - - -

Wild, imaš sreće, nemaju svi busevi klimu, možda tek svaki čestvrti... Drž' se tog! :D

A evo da poslužimo nešto u čast Coco i njenog uspešno položenog ispita... U našem (naravno) klimatizovanom kafeu. :cool:

Svakoj po jedan ovakav dnevni specijalitet kuće:

large.png

Hvala vam puno :)

Ja obicno kupujem onu Fleksipas kartu za 1500, putujem 10 dana po izboru u okviru mesec dana - pa gledam da putujem brzim kad mogu. Ne smeta mi toliko putovanje vozom kao pre.. obicno spavam ili citam knjigu tako da nije problem brzo prodje cak i kad putujem 3h... samo... je sad jako toplo, skuvacu se :D
Ali da, desi se da kasni dosta narocito kad padne neki veci sneg ikad je ekstra hladno.

Vise volim da putujem busom naravno ali to mi izadje mnogo skuplje cak i sa indeksom plus naplacuju cesto i kofer, pa :confused:

Nijedno putovanje mi ne predstavlja problem ako u džepu imam mobilni pune baterije i slušalice. :manikir:

A da je neprijatno putovati kada je vrućina, jeste, međutim, i to se da preživeti. :)

- - - - - - - - - -

P. S. Nema na čemu, Coco. :cmok2:

Pogledajte ovaj video ako volite Disney crtace i razumete engleski - tekst je bitan!

Znam lik deluje cudno (metroseksualac-ish :D) ali to je namerno, verujte mi fantasticna, urnebesna je parodija :zcepanje:

Prvi put sam kacila samo deo, sad sam izmenila video traje 4 min :)

Poslednja izmena:
Što svi mrzu metroseksualce :cry:

Ne mrzim metroseksualce nisam zato rekla :)
Svaki put kad se takav lik pojavi na ekranu znas da ces gledati nesto lose, nesto komercijalno, neoriginalno, americko. Ne znam zasto je tako ali tako je. Metroseksualci se biraju za takve uloge. U Japanu ista stvar. No nebitno :) To naravno nema veze sa zivotom, samo sa televizijom.

Jel si pogledala video?

Njegov izgled je tu bas dobar jer prvo deluje kao da je iskocio iz serije Glee pa te na kraju iznenadi sa tekstom.

Poslednja izmena:
Vau, pa ovo je super, baš sam se prijatno iznenadila!

Preporuka svima koji ga preskaču da vide o čemu se radi.

Kreativno, maštovito! :super:

- - - - - - - - - -

Kada smo već kod preporuka, ako nađete Schweppes - Coco Breeze, imam za vas savet: kupite - probajte - uživajte iii - ne ljutite se na mene ako o njemu počnete da ovisite. :andjeo: :flert:

Hm, pitala sam sinoć u Kragujevcu ima li ga, kažu da nisu ni čuli, a kamoli dobili...

Probala sam ga u Bosni pre puta nazad. :)

Bila je to ljuuubav na prvi gutljaj! :D

To je limitirana edicija povodom 230 godina Švepsa.

Bas sam htela da probam taj Schweppes, videla sam reklamu u Sandwich Bar-u ali ga nisu imali u Merkatoru u Ns. U Su nisam ni trazila, tu sve stize 500 god kasnije! :roll:

Drago mi je da ti se dopao video ASMB!
Inteligentno kreativna parodija :D Ja sam odusevljena!

Inace najvise volim delove: Jasmine & Pocahontas :zcepanje:

Poslednja izmena:
ZAISTA?! :D

YEY, i ja sam!

Oui, mademoiselle Coco, slažem se sa vous da se promenila mnogo, mada je onaj novi video sa ženskim oblačenjem kjut.

Nikako mi nije u njenom stilu onaj kaobajagi motivacioni video gde je nagomilala fotke i drala se nešto bezveze pri tom.

Ni onaj gde cuke boje šapama mi nije jasan, kao ni onaj gde pijana objašnjava odgovore na neka pitanja.

Stari videi su mi najsimpatičniji, poput onog šta devojke rade u kolima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back