CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte da gledate novi video Džene, ne znam šta joj je, al' ono blage veze sa starim snimcima nema.

- - - - - - - - - -

Ako je već u pitanju možda nedostatak inspiracije, onda bolje neka ne sklapa na silu onakve gluposti.

Hola guapas :cao:

large.jpg

Dobro veče!Svidja mi se vaš PDF,i glavni je razlog mog dolaska na Krstaricu.odiše veselošću!Raznobojan je u svim delovima.Učesnice su sjajne!Evo novost,nisam videla da je spomenuto:
"Seksi Nikol Kidman obula dijamante

Seksi Nikol, sa kratkom crvenom paž frizurom, pojavila se u novoj reklami Jimmy Choo za sezonu jesen-zima 2013/2014. Nikol se "vratila" korenima, kada je sa sličnim stajlingom učestvovala u prvoj kampanji koju je radila za ovog dizajnera. "

Dobar dan, Dži-Dži! :)

Mnogo mi je drago što ti se toliko dopao naš mali modni kutak i želim ti srdačnu dobrodošlicu među naša ćaskanja, komentare, mudrovanja i fotografije koje sve to začine.

Hvala na lepim rečima, uživaj!

Ja najviše volim da se ulogujem ovde uz veliku šolju nes kafe.

large.jpg

Bas zbog njih i pitam :lol:
Posto kostaju nesto mega malo, tipa 700, 800 dinara. Uzela jedna poznanica , razmisljam da opljackam rezerve i uzmem sebi a lepe su bas pa gledam sad na sajtu i ne vidim da nude obucu pa reko da nije nesto ona pomesala:)

Bonjour, moonlight!

Evo, ja pijuckam mineralnu vodu i pregledam blogove, radujem se putovanju u Makedoniju krajem nedelje da sa dečkom prvi put vidim moju malu bratanicu. :)

Bićemo dva-tri dana u Skoplju, taman za promenu.

Šta ima kod vas, devojke?

Volontirala sam u julu i rekli su nam unapred da necemo biti placeni, a na kraju smo sad ipak dobili platu nakon 2 ned :D Kao da sam na ulici nasla pare tako se osecam.

Castim virtuelno, a posto najbolje pravim ovaj koktel: Mojito-m ;)

7998123760_6ddae65742_z.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back