CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moon, meni se iskreno baš mnogo sviđa. Uživala sam u muzici, scenografiji, kostimima. Non-stop slušam soundtrack. Znam da ima nekih odstupanja, ali mi ne smeta. :)

Bejbi, naprotiv. Mnogima se film uopšte ne dopada. Znam samo četiri osobe koje su mi rekle da im je prijala ekranizacija romana. :)

Wild, i meni se gleda taj. ;)

Coco, da! Hehe, vidim da je golubica snela jaje. Bilo bi divno prisustvovati trenutku izleganja ptića. :D

Verujem, nema razloga da ti ne verujem. Ako odgledam, javiću svakako svoje impresije. :)

Kakvo lenjo popodne. Posle dugo vremena danas sam uzela slobodan dan, ne učim, samo odmaram, internetišem. Sve me boli od lenjosti. :)

Bloodlines jos uvek? :)

Kako je tvoj decko prosao sa vukodlakom?
Igramo paralelno uvek par igrica i uglavnom igramo samo vikendom- kad ja dođem ( pošto smo na Ns/ Bgd relaciji) pa sporo igramo :). I Bloodlines i American Mcgee Alice i Heroje 3 :lol:
Trenutno smo malo više akcenat stavili na Heroje pošto ih on nikad nije igrao ( ne voli strategije) pa ga učim...loš je mnogo što je meni super jer sam navikla da gubim od njega u Mortal Kombatu pa sad mogu malo da se foliram i da ga tovarim kako je loš:lol:
Vdi se jaje:D
Kako su prelepe grlice:heart:

Megi
Gledaj Đanga obavezno - jedino se nadam da ti ne smetaju hektolitri krvi:mrgreen:

Devojke, potreban mi je savet :D

Nedavno sam pronasla neke mamine stvarcice od pre 20-30 god, unikatne i potpuno ocuvane, neke sam prisvojila, a ostalo resila da unovcim :zper:
Ovo sto zelim da prodam su mahom torbe i obuca...elem, nemam iskustva sa sajtovima tipa limundo, tako da ne znam da li bih preko njih uspela takve komade da prodam za neku pristojnu sumu...a razmisljala sam i da obidjem vintage radnjice pa da pokusam tamo...
Sta mislite? Ili mozda imate jos neki predlog? :)

Draga Sensi, stvarno ne znam šta bih te mogla posavetovati, ni ja nemam iskustva sa online prodajom. Imamo ovde tome namenjenu temu, da li bi možda htela da probaš i tu?

Sensi, možeš probati na Limundu ili Kupindu- možda bolje Kupindo gde postaviš fiksnu cenu koju želiš i to je to. Pa vidiš, daj si rok, ako ne ode u predviđenom vremenu skloniš i mirna si:)
A istovremeno vidi koliko bi mogla da dobiješ za njih u vintage radnjicama ...

A baš bi mogla negde da ih okačiš pa da vidimo i mi dal nas šta zanima:D

Keeeep caaaalm...

tumblr_mheonnQmMO1qfm87to1_500_large.jpg

Cao svima!

Ja sam zapravo dosla da vam se pohvalim kako sam omrsavila.
Sada imam 50kg na svojim 158cm visine. Konacno ne izgledam kao Rambo :D Samo sad moram da cuvam liniju, da se ne udebljam do ljeta.
Kada budem imala priliku ubacicu neku fotkicu da vidite, ovih dana sam u nekoj frci, pa nisam u mogucnosti!

Lijepo pozdrav svima! :bye:

Ako si, to i jeste za pohvalu! :D
Svaka čast i samo napred sa zdravom i kontrolisanom ishranom, biće sve okej, ostaće na svom mestu.

Sada možeš da se zasluženo počastiš nekim cakanim bikinijem za leto! :D

Hvala jos jednom! :)

Pa dobro, mozda nisam bila bukvalno kao Rambo, ali kod mene je problem to sto imam jace ruke i siroka ramena ( na majku) i kada se malkice udebljam prvo se sve lijepi tu i na grudi...
Izgubila sam apetit kako sam malo jela, sada je dovoljno da pojedem jako malo da se zasitim. Ono najvaznije je da sam uspjela da odolim silnim slatkisima, jer su moja slaba tacka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back