CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
9512_10152450868670501_1012056401_n.jpg

jaoo, sto je dobro :)))

A ti misliš na šminkuili odeću?
Jao a ja ispisala kilometarski post o odeći i sad skapiram da sam možda pogrešno protumačila :lol:
Na odecu,hahah.Znas kako,ofarbala sam se u crveno,bila sam i plava i brineta i sve ali crvena je moja.I onda se uvek nadjem u komi zbog toga dok kupujem garderobu.Nedavno sam videla preslatki dzemperic otrovno zelene boje ali sam preskocila jer nisam bila sigurna..

Pa za početak, uvek možeš nositi belo ili bež, pesak nijanse, pastelne tih tonova. Nema straha da ćeš izgledati isprano. Meni je najlepše kada ugledam crvenokosu ženu, sa nekom lepom nijansom karmina pa u belom. Uvek izgleda sveže i nehajno upečatljivo.
Crna je klasika, to svima stoji.
Jedino ako si baš baš svetle puti..onda treba razbijati crnilo da ne bude previše dramatično.
Zelenu si već pomenula...zavisno od nijanse stvarno možeš nositi većinu nijanse plave, zelene ...od teget to tirkizne.
Smeđa, zemljani tonovi..još ako imaš zelene ili smeđe oči...
Mislim da bi mogla izneti čak i neku svetliju nijansu žute ili pak neke žute detalje, nakit ili štogod...od glave do pete žuto ne...ali neki udarni detalj da.
Ne znam, moj je stav da ako već imaš kosu koja je ’ sa stavom’ onda ne treba da je gušiš.
Roza , narandžasta i ljubičasta su po meni definitivno za izbegavanje ( tamno ljubičasta bar)...
A razumem te...crvena je stvarno stil života...ja sam prirodna plavuša i bila sam jarko crvena jedno vreme ali nisam mogla...nisam to bila ja pa sam pobegla nazad u svoje plave nijanse:D
Kasnije ću imati malo više vremena pa ću da kopam i fotkice po netu ..ako želiš :)
Mada možeš i sama da guglaš redom sve crvenokose selebritije:D

p.s
Mislim da je džemperić kul opcija...naravno uz to obučeš neke svedenije pantalone i kul si:)

Pa za početak, uvek možeš nositi belo ili bež, pesak nijanse, pastelne tih tonova. Nema straha da ćeš izgledati isprano. Meni je najlepše kada ugledam crvenokosu ženu, sa nekom lepom nijansom karmina pa u belom. Uvek izgleda sveže i nehajno upečatljivo.
Crna je klasika, to svima stoji.
Jedino ako si baš baš svetle puti..onda treba razbijati crnilo da ne bude previše dramatično.
Zelenu si već pomenula...zavisno od nijanse stvarno možeš nositi većinu nijanse plave, zelene ...od teget to tirkizne.
Smeđa, zemljani tonovi..još ako imaš zelene ili smeđe oči...
Mislim da bi mogla izneti čak i neku svetliju nijansu žute ili pak neke žute detalje, nakit ili štogod...od glave do pete žuto ne...ali neki udarni detalj da.
Ne znam, moj je stav da ako već imaš kosu koja je ’ sa stavom’ onda ne treba da je gušiš.
Roza , narandžasta i ljubičasta su po meni definitivno za izbegavanje ( tamno ljubičasta bar)...
A razumem te...crvena je stvarno stil života...ja sam prirodna plavuša i bila sam jarko crvena jedno vreme ali nisam mogla...nisam to bila ja pa sam pobegla nazad u svoje plave nijanse:D
Kasnije ću imati malo više vremena pa ću da kopam i fotkice po netu ..ako želiš :)
Mada možeš i sama da guglaš redom sve crvenokose selebritije:D

p.s
Mislim da je džemperić kul opcija...naravno uz to obučeš neke svedenije pantalone i kul si:)
E hvala ti puno.Al vec kad spomenu karmin,sta smatras pod lepom bojom?Ja recimo ne neosim crvene nijanse,izgledam kao da sam musava od dzema hahaha.Nosim samo sjaj za usne i to neke vrlo neutralne.A zanimljivo mi je da kada stavim zelenu senku na oci one postanu plave,i obratno pozelene na plavu senku:lol: Kaci samo kaci bicu ti zahvalna

Zdravo devuske moje :)

Kako ste mi? Ja sam prilicno dobro :)

Nedavno sam se vratila iz London-a, jedva sam docekala to putovanje, bilo je toliko nedostizno zbog raznih komplikacija...Uzivala sam istisnki u tom haoticnom i ludom gradu. Ponjavise u razgledanju raznih dzidzabidza u Camden Market-u, setnji oko Picadilly Circus-u i Covent Garden-u. Naravno ni pijuckanje raznovrsnih cajeva nije zaostalo :kafa: A voznja London Tube-om je i ove godine bila prava avantura, da ne kazem naporan prevoz :lol: Mada jos uvek nisam razmotrila da li je London "moj" ili nije...Mozda jednostvano ja nisam njegova! Svakako ga volim :heart:

Ostavljam vam par fotkica, kako bih prenela utiske :)

Poslednja izmena:
Meni sutra počinje letnji semestar, krajem nedelje putujem u Bosnu, evo sada malo pospremam stan i usput slušam nove stvari na youtube-u i pogledam šta ovde ima.
Prošao je januarsko-februarski ipitni rok, sezonske rasprodaje pri kraju, čeka se proleće, ispijaju se čajevi, čitaju knjige...
Ljubav cveta, kafeniše se po beogradskim kafićima...

:)

Meni sutra počinje letnji semestar, krajem nedelje putujem u Bosnu, evo sada malo pospremam stan i usput slušam nove stvari na youtube-u i pogledam šta ovde ima.
Prošao je januarsko-februarski ipitni rok, sezonske rasprodaje pri kraju, čeka se proleće, ispijaju se čajevi, čitaju knjige...
Ljubav cveta, kafeniše se po beogradskim kafićima...

:)

Joj ja sam se tamo prosle god. ugojila 3kila za nedelju dana. :lol:

Krompirusa, pita sa mesom.... njammm :zjede:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back