CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto se verovatno ne vidimo uskoro, želela bih da vam čestitam Novu godinu i poželim sve najlepše...
I naravno, puno puno novih krpica
z:)
618737.jpg

Drugarice moje drage!
Pred nama je Nova godina, novi ispit života, novi maštoplov, test zrelosti, postojanjam ostvarenja.
Od srca vam želim da se nađete unutar sebe kud god da krenete, šta god da obujmite silinom svojih sanjarija.
Volite,jurite, ostvarujte.
Mnogo vas volim!

images

Setim se prošle zime, početnih dana 2012. mnogo smo vremena zajendo provodile, o svačemu pričajući, bejasmo bliske, posvećene.
Kraj godine doneo je neku raštrkanost, obaveze koje diktirale su daljinu od ovog kutka. Nadam se da biće bolje u ovoj već zakoračenoj godini!

Poslednja izmena:
Drage moje,

Želim vam srećnu Novu 2013-u godinu!

Da budete zdrave, nasmejane, srećne, zaljubljene, ljubavlju motivisane i ispunjene, uspešne.
Da verujete svojoj intuiciji i srcu, a razum konsultujete tek koliko je zaista neophodno.
Neka vas vaši snovi vode pravom putu ka njihovom ostvarenju.

Voli vas vaša Megi!

xoxo

P. S. I naravno, da uživate u dobrom šopingu, ostanete verne i autentične individue u svom prepoznatljivom stilu! ;)

97320041917635158_rSSaKLPo_c.jpg

Ćao, devojčurci moji najdraži!

Evo me, prehlađene, u dečkovom gnezdu. Svojatam ga. :)

Vikend sam provela u Novom Sadu, predavanja, muke s zdravljem, no izdržala sam.

Čeka me štrebanje za rok, imam neki prilično težak ispit, i planirma da pokušam da se sukobim sa njim baš u januarskom roku.
Držite mi palčeve.

Jedno veče se moramo sastati ovde i malo ćeretati. Fali mi to.

Moon, samo napred sa učenjem i srećno sa ispitom!

Ako ti je za utehu (koleginice) i ja sam ograđena (i zagrađena) knjigama! :lol:

Nema nam Honey, nema nam Sensimilije...

Nedostajete!

Zabušantkinje jedne! :lol:

Bonjour!

I ovde pada kiša, a ja baš treba da idem u kupovinu do grada. :)

Slušam staru stranu muziku i ispijam sama ceo tetrapak soka od breskve, mmm...

Moon, kakve te to brige more, malecka?

Pijem i ja breskvicu. :) Zdravlje je to. :)

Slušam muziku i sama. Čekam Đorđa da dođe sa posla.

Nemam jada, nego mi je zima i pri pomisli na kišu i hladnoću od spolja što vreba. :)

Kako ide spremanje ispita?
Šta planiraš da kupiš danasKe?

:lol:

Ajde, nećemo o fakultetima, nije li ispitni rok sam po sebi (i više nego) dovoljna glavobolja? :(

Hoću da sam mala i da mi je jedina briga danas koju stranu bojanke da ižvrljam. :)

Daaaaaaaa:lol:
hahahha. Jel na Zelenjaku? Znam da mi dečak uvek priča da jede negde na Zelenjaku...a nama tamokod njega na Dorćolu kad odemo na palačinke uvek daju neke splačine,a Dorćol šta češ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back