wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
A za sat vremena treba da krenem na posao i nemam pojma šta da ubučem, sve mi je u pranju.
Bože agonije. Moj život je pakao
Bože agonije. Moj život je pakao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Opaaa!Devojke. Dva roka, tri ocene. Dve desetke i jedna devetka.
Još ispit i onda se posvećujem master radu. Gledaću i sama da svraćam čršćr.
Mislim na vas.

Aaa, neće da može, dečko mi dolazi uskoro i moram da zakopčam šlic. I dugme. I sednem. I budem sposobna da pri tom dišem. A idem kod njegovih sestara i mame, pa kontam da će kao ženske osobe imati razumevanja za moje "ne". Okej, i po neko "da".Joj ja sam se tamo prosle god. ugojila 3kila za nedelju dana.![]()
Krompirusa, pita sa mesom.... njammm![]()
Iz kulture. 
Izlegle su se grliceNasi mali hibridi
Sad samo da budu zdravi i da im nadjemo dom.
Htela sam bas lepo da slikam, ali je mracno u sobi.. a ja imam samo mobilni. Nema veze ... jej!
Pogledajte prilog 271740
Ja sam standardno debela i neću da me baby vidi takvu, zato i odugovlačim kafu sas njom.
Moon
Bravo
A grlice su divne...nazire se podmladak, mutno ali se nazire![]()

Cestitam Moon, majstore!![]()
Coco, ja inace uopste ne volim pticeImala sam jednom straaasan san, sa kokoskama u glavnoj ulozi, pa ta antipatija verovatno dolazi odatle
Ali ove tvoje grlice su mi nekako slatke, deluju pitomo
A ti Wild ces dobiti debele batine!![]()
Prethodno ga zagrej na trojci pet minutaaa!

Drage moje, ja sam slomljena skroz. Sinoc smo decko i ja plesali cijelu noc. Igrali igricu Just dance i ja se osjecam kao da me kamion pregazio. Moracu cesce da igram tu igru, tek sad vidim koliko sam mlitava, nemam snage uopste...
Sad samo lezim u krevetu, naravno sa njim, i buljimo u tv, propao nam plan da idemo da se setamo, ali se ne zalim i ovako nam je lijepo.

ALOHA, Trilijan & bunnies!![]()
Zdravo svima!
![]()
!
, budite lepo raspoložene i uživajte u našem modnom kutku, pa pišem više kada uklonim komunikejšn kvar. 
!