CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cestitam Moon, majstore! :D :heart:

Coco, ja inace uopste ne volim ptice :confused: Imala sam jednom straaasan san, sa kokoskama u glavnoj ulozi, pa ta antipatija verovatno dolazi odatle :lol:
Ali ove tvoje grlice su mi nekako slatke, deluju pitomo :)

A ti Wild ces dobiti debele batine! :tiganj:

HoneyDew ja volim samo pse... ALI onda su moji nabavili macku. Ni dalje ne volim macke inace... ali moj macor je poseban. Naravno ;)

Ptice... isto. Moji psi hvataju golubove non stop. Oh, well :D Ali onda je moj cale nasao Tubija ( tako ga zovemo)... nakon 2-3 mes sam mu prvi puta dala da jede. Jednostavno ne volim ptice ali morala sam bila sam sama u kuci... pa sam se navikla na njega, i zavolela ga na kraju. Pa smo mu nabavili devojku jer je bio usamljen. Sad mi je drago i slatki su mi, imaju malu porodicu i srecni su :)

Tako to biva, naviknes se, pa ih na kraju jos i zavolis :)

Ja volim mace, kuce, zeke, svasta nesto. Ali ptice ne! :lol:

Kod bake smo ranije imali pravi mali zoo vrt, sjajna su to vremena bila :D Doduse, ona je imala dvoriste, za razne zivuljke :)

Devojke. Dva roka, tri ocene. Dve desetke i jedna devetka. :)
Još ispit i onda se posvećujem master radu. Gledaću i sama da svraćam čršćr.

Mislim na vas.
Opaaa!

Bravo, drugarice! Sve pohvale i čestitke!

Samo napred!

:vatromet:

Cafe časti u to ime:

bcd6a70ab5e245e604c8ea3edf461089_large.jpg

CHEERS!
Joj ja sam se tamo prosle god. ugojila 3kila za nedelju dana. :lol:

Krompirusa, pita sa mesom.... njammm :zjede:
Aaa, neće da može, dečko mi dolazi uskoro i moram da zakopčam šlic. I dugme. I sednem. I budem sposobna da pri tom dišem. A idem kod njegovih sestara i mame, pa kontam da će kao ženske osobe imati razumevanja za moje "ne". Okej, i po neko "da". :lol: Iz kulture. :malav:
Izlegle su se grlice :klap: Nasi mali hibridi :D Sad samo da budu zdravi i da im nadjemo dom.

Htela sam bas lepo da slikam, ali je mracno u sobi.. a ja imam samo mobilni. Nema veze ... jej! :D

Pogledajte prilog 271740

Ooo, kako je to divno, Coco! :D

Hvala ti što si podelila sa nama to.

Ja sam standardno debela i neću da me baby vidi takvu, zato i odugovlačim kafu sas njom.

Moon
Bravo:heart:

A grlice su divne...nazire se podmladak, mutno ali se nazire:heart:

Auuu...

Čitam i ne verujem, čitamineverujem, čitamineverujemčitamineverujemčitamineverujemčitamineverujem!

Ima da te ispalapucam za ovo žešće!

Ama, da li si ti normalna, devojko? O, Božeee, šta me snađe!

Kada bi ti samo znala koliko ja tebe apsolutno j'adoreee, i koliko ti se radujem, došla bi iz ovih stopa!

Ne luduj, blesavice!

JESMO LI SE RAZUMELE? :rtfm:

Cestitam Moon, majstore! :D :heart:

Coco, ja inace uopste ne volim ptice :confused: Imala sam jednom straaasan san, sa kokoskama u glavnoj ulozi, pa ta antipatija verovatno dolazi odatle :lol:
Ali ove tvoje grlice su mi nekako slatke, deluju pitomo :)

A ti Wild ces dobiti debele batine! :tiganj:

Tako jeee, udri tiganjeeem! :tiganj: Prethodno ga zagrej na trojci pet minutaaa!

Hvala, drage drugarice!

Čitam pripovetke neke i u laganom umoru sam.

Nešto bih spavala, a u umorima, budna dugo bivam!

Megi, kada dolazi gospodin Vojnik?
Kada, i da li konačno? Ideš dakle u Bosnicu? Iiii??? Raduješ li se?

On treba da dođe uskoro, trebao je još ranije, ali posao je posao... Zašto svet mora da pravi probleme mom ljubavnom životu? I want them to leave my baby boy alone!
Zaslužio je odmor, da se naspava i mnogo dugo ljubi sa mnom, to naročito... :prstic:

Elem, zaista ne znam, volela bih da mogu da ti odgovorim, ali ni nas dvoje pojma nemamo... Čekamo naređenja... : smajli koji sleže ramenima :

A radujem se odlasku u Bosnu samo tako! Ne mogu da dočekam petak i put! :D

Bejbic, srecan put da ti pozelim i da se lijepo odmorite ti i decko. :)
Da dolazis u moj mali gradic rado bih te ugostila. :D
Blago tebi kada se radujes odlasku u Bosnu, ja se uvijek radujem novom dolasku u Srbiju... :)

Drage moje, ja sam slomljena skroz. Sinoc smo decko i ja plesali cijelu noc. Igrali igricu Just dance i ja se osjecam kao da me kamion pregazio. Moracu cesce da igram tu igru, tek sad vidim koliko sam mlitava, nemam snage uopste... :confused:
Sad samo lezim u krevetu, naravno sa njim, i buljimo u tv, propao nam plan da idemo da se setamo, ali se ne zalim i ovako nam je lijepo.

Drage moje, ja sam slomljena skroz. Sinoc smo decko i ja plesali cijelu noc. Igrali igricu Just dance i ja se osjecam kao da me kamion pregazio. Moracu cesce da igram tu igru, tek sad vidim koliko sam mlitava, nemam snage uopste... :confused:
Sad samo lezim u krevetu, naravno sa njim, i buljimo u tv, propao nam plan da idemo da se setamo, ali se ne zalim i ovako nam je lijepo.

Jako bih volela da igram tu igricu deluje super, bas sam pogledala ovaj youtube video :lol:

.....

A ja sam bolesna :(
Sad vec 2. dan. Stvarno nije u redu, bas sam se zdravo hranila cedila jabuke i narandze i ipak sam se razbolela, pokupila neki virus ... nije fer :sad2:

Veceras Oscar Night :) !

Treba kupiti dobro crno vino, otici u kladionicu - kladiti se ko ce pobediti, ostati budna do pola 3 (!) :confused: prvo uzivati u haljinama (Red Carpet) a posle kukati kako opet nisu pobedili omiljeni glumci/filmovi :D
Moj mali rituale!

Obicno imam drustvo, ali su mi sad drugarice i decko u Ns.
Ali nema veze, samo da ne zaspim sama dok cekam!

Drage moje, vratila sam vam se, ali nemam net u stanu (crk'o ruter) i ovo vam sada kucam iz kafića, ne znam koliko ćemo moći da se družimo dok ne rešim problem.

Trilijan, jesam! :D Kupila sam ga pre puta, ali nisam stigla da ga otvorim sve do jutros, hehe.
Večeras se bacam na njega kada dođem kući.

Bilo mi je prelepo tamo, ali nemam vremena da vam pišem mnogo sada, na pauzi između predavanja sam, a posle u stanu sam prinudno offline... : smajli koji sleže ramenima :

Šaljem vam svima veeeliki :kiss: , budite lepo raspoložene i uživajte u našem modnom kutku, pa pišem više kada uklonim komunikejšn kvar. :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back