CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ja devojke ovako nesto da napravim...:(
252528_186913594776701_1308177412_n.jpg

Resenje je dabome stampa na majicama ( ali ovakve lagane platnene kosuljice ne znam bas da oce da rade) plus retko gde se nadje kvalitetan print na komad pa jos na ovaj nacin ( uglavnom rade po principu da ti zalepe sliku nasred majice)..kme kme kme

Jao, dete, baš su dobri ovi detalji! :D
Bilo bi super da možeš naći pattern dezene na internetu po želji i ovako ih odštampati.

- - - - - - - - - -

P. S. Opet me zaobilaziš kada si u Beogradu? :(

Znam, znam. I ja isto.

Došla sam mokrih nogu i pola sata nakon toga počela da kašljem... A radijatori mlaki, kada mi stanodavci nisu tu, potpuno zaborave da imaju podstanare koji su ljudska bića i hladno im je kada ne radi grejanje. Tek kada se oni vrate sa posla, ja mogu da raskieskimiram.

Cvil, plač...

E, obožavam tvoje statuse na fb-u, uvek mi poprave dan! :lol:

Jadno moje. Grlim
images

ja sam srećom ovu zimu preživela (za sada) bez gripa i ostalih boleština ali sam preladila bešiku ili jajnike ili tako neki vrag :roll:
Već vidim da će mi trebati dupla doza tableta kad dobijem ovih dana.

I ti imaš problema sa bolnim onim danima? Ja sam oduvek u mukama, ali otkada pijem jedan čaj, on mi mnogo pomaže.

P. S. Zeka! :D :heart:

Dooođiii Vaaajld u Beooograaad! Ja tebe voooliiim! :D BRE!

Vidim nisam jedina kome smeta sneg!!! :sad2:

Juce popodne izasla na kafu sa drugaricom, na kraju zavrsila u pozoristu. Kad sam izasla s predstave vidim sve belo, vetar duva sneg pada brrr... i onda sam morala da cekam 30 min tako na stanici da mi stigne bus. Smrzzzla sam se... celo vece nisam osecala prste. Nisam mogla da se ugrejem nikako :zima2:

Planirate li nešto za večeras? :D Ja sedim, boli stomak, okupana, mirišljava kod dragog. I svako za svojim računarom, i za svojom zanimacijom. Ušuškano veče. Razdražljiva sam, otuda svako bolje svoje neka dela. :D

Ćaos, devojke, kako ste? Kakav je dan užasan dobro da dišem. Jak pms, jaka promenljiva sfera mene.
Krstariću danas. Falite mi veoma.

Dobro jutro!

Ja sam mnogo loše, bolesna sam (imam temperaturu i kašljem). Pijem čaj od kamilice, pregledam tumblr, čitam šta ste to sve ovde novo pisale (baš mi je drago da ste svratile u kafe). :heart:
Nadam se da ćeš uskoro biti bolje, a što se tiče tih dana, ima jedan čaj Eva fit koji je meni malo pomogao da smanjim tegobe, možda bi mogla da ga probaš i vidiš kako deluje.

Vidim nisam jedina kome smeta sneg!!! :sad2:

Juce popodne izasla na kafu sa drugaricom, na kraju zavrsila u pozoristu. Kad sam izasla s predstave vidim sve belo, vetar duva sneg pada brrr... i onda sam morala da cekam 30 min tako na stanici da mi stigne bus. Smrzzzla sam se... celo vece nisam osecala prste. Nisam mogla da se ugrejem nikako :zima2:

O, da! Smeta mi, smeta mi A LOT! :zima:

Taman sam spakovala debele zimske kapute, nadajući se da mi do sledeće pozne jeseni neće trebati više, samo sam za svaki slučaj ostavila šuškavu jaknu da mi bude pri ruci.
Bezveze.

Još kod mene u stanu nešto slabo radi grejanje, valjda ima nekih problema sa kotlom, šta li...

Ljudi, pa mi više nemamo normalnu smenu godišnjih doba, više se ne zna šta je kad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back