CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
733805_273889949412398_1503422025_n.jpg

Meni su prolece i jesen omiljena godisnja doba. Možda licemerna i varljiva ( kao i mi blizanci uostalom) ali makar nisu ekstremi:heart:
Nema ništa lepše od proleća kada sve zazeleni, ona posebna atmosfera u vazduhu, procvetale voćke...još malo, sad će ono. Jedva čekam

Ja najviše volim proleće, definitivno. Jesen ne. Početak koji je lep prođe ipak previše brzo i kiše najave zimu, sneg i led...

I ja isto jedva čekam ono pravo, a taman mi napokon dolazi i moj Orao da u prvim sunčanim danima uživamo zajedno...

Eee, sve bi meni bilo lako da je on tu...

Ni na šta se žalila ne bih.

Tako da, sve ste srećno zaljubljene i voljene, kada zahladni, pravac u najdraže zagrljaje! :D

Da vam pokazem moje avokado seme :heart:

Mozda bi da probate jednom ili cisto da vidite kako izgleda.
Dobila sam ovo seme od majke jos u decembru (obican avokado, kupljen u Roda merketu) i bilo mi je dosadno pa sam ga stavila u vodu. I tako menjala vodu nedeljno 2x i pratila sta se desava. Voila!

2012-12-30 12.33.45.jpg
2013-02-14 11.50.14.jpg
2013-03-13 11.04.19.jpg
2013-03-23 12.30.47.jpg
2013-04-03 11.05.40.jpg

To su cackalice u njemu inace. ;)

Jeste, bas me zanima koliko ce narasti!

Ne znam sta se desava sa mnom vec 3-4 dana non stop razmisljam o tome da mi se jede hrana iz McDonalds-a. A ja nikad ne jedem njihovu hranu :zarja: . Godisnje mozda samo 1-2x i to verovatno jer ne postuju praznike, pa su im ovek otvorena vrata kad sam ja gladna i nista ne radi :D

Ali sad... ne mogu da izbacim iz glave jedan Big Mac meni... i onda taj sladoled specijal sa jagodama i cokoladom. Serious fast food craving going on here.... Help!

:lol:

Da li mi verujes da sam malopre pogledala koliko para imam u novcaniku i koliko bi mi ostalo da kupim glupi Big Mac kad odem u grad danas popodne?
Mislim da ovaj problem mogu da resim na 2 nacina:
1. Ponesem samo toliko para popodne koliko mi originalno treba ali ni dinar vise, da ne bih imala za hranu. Ali cu onda mozda jos danima razmisljati o McDonaldsu.
2. Najedem se tamo posteno i zaboravim na ovaj problem. Ali cu se onda celo vece osecati lose jer sam potrosila pare na gluposti i jos sam se i prejela.

:roll: Veliki problemi u ispitnom roku. :zcepanje:

Ajjjjj, ne znam kako da pomognem, dilema je stvarno ozbiljna...ja redovno štekam pare ko manijak za ' ozbiljne stvari', onda mi bude žao da ih trošim ( jer ne znam kad će mi sledeći honorar i koliki će biti) i nakraju ih spičkam na gluposti tipa autobuskih karata i Guarane.
Tako da! MOJ predlog je da smisliš šta ti treba od odeće ili kozmetike, odeš u grad sa svim parama koje imaš ( a pritom si odvojila za Big mac od tih para) i prvo odeš i spičkaš sve pare na odeću i opnda odeš pojedeš Big Mac.
Kupila si nešto korisno ( odeću), pojela si Mac ( da nahraniš opsesiju) i pritom si spičkala sve pare i sad si mirna.

ta dah

Ja sam samo jaka na rečima. Znaš kad bih ja sama to uradila .NIKAD. ja sam najgori hrčak na svetu, samo skupljam pare i uvek mi je krivo da ih potrošim a sanjam o tome da jednom odem bez griže savesti u šoping i spičkam svaki prokleti dinar na sebe:lol:
I zato uvek dajem ovako dobre savete jer je dobar osećaj kad to uradiš:mrgreen::mrgreen:

Molim i drugi put XD
Ako treba neko da se odvikava od pušenja, možda nađem i za to rešenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back