CAFE PUSTOLOV

Stari pasosi vaze do kraja ove godine, a nove ce navodno poceti da izdaju od juna.

Krusevljanki ne pominji vencanje u Las Vegasu, jer ce pristati da se uda za prvog stjuarta koji joj dozvoli, preko veze, da purnja u njegovom avionu.

Има ли овде заинтересованих за наутику и рафтинг, па да отварамо једну тему о томе?

Шта мислите?

!!!! IMA , IMA , IMA ...... Ja inace planiram rafting na Tari cim se vratim iz Grcke, i znam da ima par agencija koje se bave time samo jos nisam odlucila s kojom cu tj ostavljam prijateljima da obave celu organizaciju .

Inace ih znam puno koji bar jednom mesecno odu da podignu adrenalin , napune se kiseonikom , (najedu jagnjetine) .......

Naravno da je svaka informacija dobro dosla .................

Poz.....

Надам се да ће се обрадовати нови форумаши, јер је са првих 10 постова, колико је до сада требало да одобре
модератори, донета одлука да се тај број смањи на 3 поста. :D

И још једна информација, вероватно сте приметили, тема Грчка је заблокирана већ неко време, па користите све
друге теме које су везане за Грчку, а на овом проблему се ради... :neutral:

U januaru 2009. planiramo individualno putovanje na Filipine, obzirom da vec imamo iskustvo iz ovog regiona put je detaljno isplaniran i trajao bi okvirno mesec dana. Potrebno nam je jos par osoba kako bi ostvarili odredjeni popust na avio karte. Ukoliko je neko zainteresovan neka se javi na pp. Ako neko planira u ovom terminu Tajland takodje mozemo da se iskombinujemo jer idemo preko Bangkoka i naravno oko posete Thai mozemo da pomognemo savetima do najsitnijih detalja!

taman sam htela da se pohvalim kako idem mesec dana u solun...
a vi ljudi planirate filipine i tajland :sad2:
da nece mozda neko u narednih mesec dana
u solun?
donecu vam suvenir,vidim da je to obicaj :)
vracam se u septembru, sacuvajte mi mesto u cafeu

Back