CAFE PUSTOLOV

Evo i ja se vratila iz Rusije, bilo je lepo, hladno i malo zamorno ali isplatilo se. Evo i par slikica

Prilozi

• crkva1.jpg
    crkva1.jpg
    41,1 KB · Pregleda: 8
  • Crveni trg.jpg
    Crveni trg.jpg
    28,5 KB · Pregleda: 10
  • Devicanski manastir.jpg
    Devicanski manastir.jpg
    22,9 KB · Pregleda: 9
  • Ermitaz.jpg
    Ermitaz.jpg
    47,8 KB · Pregleda: 8
  • Katarinina palata.jpg
    Katarinina palata.jpg
    21,2 KB · Pregleda: 8
Bravo Tamigo,bas si mi osvezila secanja..:heart:A na slikama se prosto "vidi"kako je hladno!

A ovaj nas podforum zamire polako..idemo u zimski san..i tako negde do januara-februara,a onda idemo u nove letnje planove:lol:

Upravo tako, kako je zahladnelo svuda tako i na nasem forumu, ustvari mali odmor pa opet u nove akcije.
Nego bilo je bogami hladno, pogotovu ja sa 35 stepeni na 8 i bas je duvao vetar pogotovu uz reke tako da smo se prvih par dana bas smrzli i taman kad smo poceli da se navikavamo morali smo nazad. Eto tako, tuzna je to prica. :D

Bravo Tamigo,bas si mi osvezila secanja..:heart:A na slikama se prosto "vidi"kako je hladno!

A ovaj nas podforum zamire polako..idemo u zimski san..i tako negde do januara-februara,a onda idemo u nove letnje planove:lol:

A što bi zamro..ja recimo obožavam zimovanja...:D
Ime ove kafanice mi se baš svidja...
Imate li neki predlog kuda ove zime:p

Ова претходна два месеца су неко туристичко затишје, затим већ крајем новембра и у децембру, почињу приче
о дочеку нове године и зимовањима. ;)

Ова претходна два месеца су неко туристичко затишје, затим већ крајем новембра и у децембру, почињу приче
о дочеку нове године и зимовањима. ;)

:DJa već u oktobru počnem da planiram...
Imam rodjake koji žive nedaleko od Šamonija u Francuskoj...ići ću tamo...:)
Čula sam da je priroda divna...a i cene nisu mnogo veće nego na našim
planinama..:lol:

:DJa već u oktobru počnem da planiram...
Imam rodjake koji žive nedaleko od Šamonija u Francuskoj...ići ću tamo...:)
Čula sam da je priroda divna...a i cene nisu mnogo veće nego na našim
planinama..:lol:

O како је то лепо имати рођаке на "згодном" месту...:D
Што ја немам неког на Куби? :neutral:

Има и тога, неки су отпутовали у топлије крајеве, а неке ухватио зимски сан....:zima2:

Али ајде мало да се санкамо, грудвамо и правимо снешка, барем виртуелно :sanke: :snesko2: :snesko3: :bob: :grudvanje: :grudvanje2: :snesko:

Back