- Poruka
- 48.370
Da, ukus je odvratan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad je moj muz ipak spomenuo da pije bez šecera!Nije reč o ukusu, već o tome da neko pije čistu kafu i oseti ukus kafe. Drugi sipaju šećer i ne osete ukus čist kafe, sdamo to. Logično, zar ne?
Daleko je bolja od Nes. Samo ja i takvu pijem bez šećera, sa malo mleka.Nema lepše kafe od jacobs cronat gold, zaslađene i sa mlekom![]()
Tandara mandaraTo je ceo post, pusti sad vađanje.![]()
Ne zovi me, manijače, hoćeš i da ogluvim?!?Pa ovde je reč o šećelemama, alo bre Borča, imamo smetnje na liniji.
Mleko da, za kapućino i nes, ali ne za domaću.
Tako je, Agi, reci ti to ovoj Vegeti!Strahovito je glupo sopstveni ukus nametati ko osvedočeni standard!
Znači, kad ručaš prvo pojedeš meso, pa prilog, pa salatu, pa na kraju hleb. Da osetiš pojedinačan ukusNije reč o ukusu, već o tome da neko pije čistu kafu i oseti ukus kafe. Drugi sipaju šećer i ne osete ukus čist kafe, sdamo to. Logično, zar ne?
Mora Vegeta da odradi dnevno spinovanje inace ce da pukneTako je, Agi, reci ti to ovoj Vegeti!![]()
On je Dijamant... margarin, u sve se mešaTako je, Agi, reci ti to ovoj Vegeti!![]()
Jok, malo si se zbunila. Prvo supu/čorbu. Pa glavno jelo sa salatom. I na kraju desert.Znači, kad ručaš prvo pojedeš meso, pa prilog, pa salatu, pa na kraju hleb. Da osetiš pojedinačan ukus![]()
A jbga, imaš citat. Pa nek je 100 puta tandara broć.Tandara mandara
Čega konkretno?Da, ukus je odvratan
Jok, malo si se zbunila. Prvo supu/čorbu. Pa glavno jelo sa salatom. I na kraju desert.![]()
Ti bi trebala da crtaš,ozbiljno ti kažem@Amelie, ovo je najbolja fotka koju sam našla. U vino sam dodala ljubičastu, pa su bila baš tamna. A znam da može i belo vino sa bojom, onda budu kristali, a boja je koju dodaš.
Pogledajte prilog 1715883
Jesi ovo gore ti na jajetu?@Amelie, ovo je najbolja fotka koju sam našla. U vino sam dodala ljubičastu, pa su bila baš tamna. A znam da može i belo vino sa bojom, onda budu kristali, a boja je koju dodaš.
Pogledajte prilog 1715883
"Turske", bilo koje, meniČega konkretno?
Kisele, gorke ili slatke?
Naračito kad jedem špagete.A ne.... na kraju sam hleb, da osetiš čist ukus hleba.
Ajhaj, imate i vi svoju "Vegetu".On je Dijamant... margarin, u sve se meša
Imaš i tiA jbga, imaš citat. Pa nek je 100 puta tandara broć.
Nisam tako vešta sa olovkom. A ni medenjake više ne crtam, nema se vremena. Baš sam razmišljala dok sam tražila fotku, kako sam mogla neki da iscrtam za Uskrs, ali sad je kasno.Ti bi trebala da crtaš,ozbiljno ti kažem
Ne samo po medenjacima nego i po artiji!
To je petao, neznalice.Jesi ovo gore ti na jajetu?![]()
Nema umakanja hleba u preostali sos od špageta ?Naračito kad jedem špagete.![]()
Pa ne moraš olovkom, mozeš i četkicomNisam tako vešta sa olovkom. A ni medenjake više ne crtam, nema se vremena. Baš sam razmišljala dok sam tražila fotku, kako sam mogla neki da iscrtam za Uskrs, ali sad je kasno.
Relano ta "Turska" iliti domaća, grčka, sirijska, bosanska... sve je to ista arapska kafa, ima zaista najjasniji ukus kafe. Ako je dobro zrno i dobro pržena kafa, ima najbolji miris i sjajan ukus. Mada je slično i sa espreso kafama, mnogo zavisi od porkela kafe i načina prženja. Zato ih ima kiselih, koje se meni nešto ne sviđaju (čik pogodite čijem se mužu takve sviđaju?"Turske", bilo koje, meni