- Poruka
- 73.877
To sigurno, ali izgubi se rutina i osećaj. Ne kažem, može da se vrati. Ali ruke prosto zaborave stvari koje dugo nisu radile.To ne može da se zaboravi niti nestane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sigurno, ali izgubi se rutina i osećaj. Ne kažem, može da se vrati. Ali ruke prosto zaborave stvari koje dugo nisu radile.To ne može da se zaboravi niti nestane
Ja pročitala salvete.Aha, savete
![]()
I sad vidim i tvoj post......Sad bi Rifaat reko:" Salvete? Šta će ti salvete? Nisam ja reko salvete, eno piše!"
Ne treba puno da se uđe u štosTo sigurno, ali izgubi se rutina i osećaj. Ne kažem, može da se vrati. Ali ruke prosto zaborave stvari koje dugo nisu radile.
Ali stvarno, daj ga zamisli kao kritičara, pa bio bi gori od onog Ramsaya kad krene rešetati.Ovaj pileći batak od nepečene krtice vodi poreklo od britanskog ili irskog ili velškog krtičnjaka.. Msm, tako bi počeo pripovedanje
Remzi bar zna zna šta pričaAli stvarno, daj ga zamisli kao kritičara, pa bio bi gori od onog Ramsaya kad krene rešetati.![]()

Eeee tu sam po nekad, al' retko sta pisemJel neko skoro video @SeverZapad ?

Viriš?Eeee tu sam po nekad, al' retko sta pisem![]()

Ne baš, uđem ako mi mejl javi da imam PP, al' isključivo ako je nešto u vezi istorije što me zanimaViriš?![]()

Dođi u Bg da ti pokažem nove flene., I nove Hertz zvučnike, Stigao i zadnji spojler, uskoro ugradnja.Ne baš, uđem ako mi mejl javi da imam PP, al' isključivo ako je nešto u vezi istorije što me zanima
Dans je nešto ladno, inače koristim lepo vreme kolko god je moguće .

Žene, evo me, jesam li vam nedostajao?![]()

Pošalji slikeDođi u Bg da ti pokažem nove flene., I nove Hertz zvučnike, Stigao i zadnji spojler, uskoro ugradnja.![]()
Što? Neće da priznaju da im je nedostajao Refeer cccĆute žene![]()
E to je nemoguće.Ćute žene![]()
Jel vidiš kakve suŠto? Neće da priznaju da im je nedostajao Refeer ccc

Ćerin. Potroši mi sve pare za njen auto. Njoj uradio i centriranje trapa, a ja kad bude vremena ze mene.Pošalji slike
To budžiš tvoj ili onaj što si uzeo detetu?

Vidiš da je moguće.E to je nemoguće.

Jbg tako to ideĆerin. Potroši mi sve pare za njen auto. Njoj uradio i centriranje trapa, a ja kad bude vremena ze mene.![]()

Gde ste ***** stigo Zdravko Čolić. Kao.Žene, evo me, jesam li vam nedostajao?![]()