- Poruka
- 48.391
Pogotovo u poslednjih 20 dana

Imam osećaj da samo to i pričam ovuda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogotovo u poslednjih 20 dana

Otkud ja znam šta si ti, nisam te video.To je petao, neznalice.![]()

Ja se izvinjavam, pogrešila samRelano ta "Turska" iliti domaća, grčka, sirijska, bosanska... sve je to ista arapska kafa, ima zaista najjasniji ukus kafe. Ako je dobro zrno i dobro pržena kafa, ima najbolji miris i sjajan ukus. Mada je slično i sa espreso kafama, mnogo zavisi od porkela kafe i načina prženja. Zato ih ima kiselih, koje se meni nešto ne sviđaju (čik pogodite čijem se mužu takve sviđaju?).
Mislila je na vrstu - u smislu mleveno zrno, a ne granule koje očigledno više voliRelano ta "Turska" iliti domaća, grčka, sirijska, bosanska... sve je to ista arapska kafa, ima zaista najjasniji ukus kafe. Ako je dobro zrno i dobro pržena kafa, ima najbolji miris i sjajan ukus. Mada je slično i sa espreso kafama, mnogo zavisi od porkela kafe i načina prženja. Zato ih ima kiselih, koje se meni nešto ne sviđaju (čik pogodite čijem se mužu takve sviđaju?).
Preostal... štaaaa?

RelanoRelano ta "Turska" iliti domaća, grčka, sirijska, bosanska... sve je to ista arapska kafa, ima zaista najjasniji ukus kafe. Ako je dobro zrno i dobro pržena kafa, ima najbolji miris i sjajan ukus. Mada je slično i sa espreso kafama, mnogo zavisi od porkela kafe i načina prženja. Zato ih ima kiselih, koje se meni nešto ne sviđaju (čik pogodite čijem se mužu takve sviđaju?).

Ajme, pa ovo je predivno. Dobila si tamnu boju gdje su kristalčići još izraženiji.@Amelie, ovo je najbolja fotka koju sam našla. U vino sam dodala ljubičastu, pa su bila baš tamna. A znam da može i belo vino sa bojom, onda budu kristali, a boja je koju dodaš.
Pogledajte prilog 1715883
Ona je pravila i SLIKALA one medenjake levoAjme, pa ovo je predivno. Dobila si tamnu boju gdje su kristalčići još izraženiji.
Super je i kad su u kombinaciji s ovim svjetlijim primjercima, da malo razbiju nijansom.
Dobro je znati i ovo za bijelo vino. Hvala ti!![]()

Da li ćeš ti da piješ ili farbaš jaja?Ajme, pa ovo je predivno. Dobila si tamnu boju gdje su kristalčići još izraženiji.
Super je i kad su u kombinaciji s ovim svjetlijim primjercima, da malo razbiju nijansom.
Dobro je znati i ovo za bijelo vino. Hvala ti!![]()

Vas dve bi mogle da otvorite restoran "Za oko i nepce"
Skupljam savjete.Da li ćeš ti da piješ ili farbaš jaja?
Te crno vino, te belo vino, smo o vinima govoriš
Samo da nam Vegeta ne dođe kao glavni kritičar.Vas dve bi mogle da otvorite restoran "Za oko i nepce"

#evo_saćuOtkud ja znam šta si ti, nisam te video.
Daj foto!
![]()
Sipajte mu ricinus u supuSamo da nam Vegeta ne dođe kao glavni kritičar.![]()
A čuj, mora nekako da se prikrati vrijeme kuhanja.Aha, savete
![]()

Sad bi Rifaat reko:" Salvete? Šta će ti salvete? Nisam ja reko salvete, eno piše!"Aha, savete
![]()
Ovaj pileći batak od nepečene krtice vodi poreklo od britanskog ili irskog ili velškog krtičnjaka.. Msm, tako bi počeo pripovedanjeSamo da nam Vegeta ne dođe kao glavni kritičar.![]()