C.S.I Miami

Mnoooogo bolji su bili prethodni serijali Majamija...mnogo monotonih radnji se dešava i uglavno su slučajevi gde je pre toga bio nekakav prijem,žurka (izlizano)...ima i zanimljivih ali mi je CSI Las Vegas ipak vrh :super:

CSI Las Vegas je zakon za Majami i Njujork i tacno je da su ranije epizode Majamija bolje nego sad ove. Vise se svi manekenisu negos to glume a i slucajevi su im povrsni. Ali ja nikako da prestanem da ih gledam, to je jednostavno jace od mene :)

Mene je možda i najviše od svega iritiralo to što sada imaju neke nove metode za otkrivanje ubica i ostalih...sve su to nekakve napredne tehnologije...preteruju,imaju recimo mrvicu hleba koja je bila na mestu zločina i na njoj ne postoji nikakav DNK ali uz pomoć savremene tehnologije pronašli su ko je bacio tu mrvicu i ko su mu kumovi,rođaci,komšije i ko mu je bila vaspitačica u obdaništu,sve odjednom,za svega par sekundi...k.njaju za medalju.
Mnogo je po meni realniji Las Vegas i pogotovo New York.

Mene je možda i najviše od svega iritiralo to što sada imaju neke nove metode za otkrivanje ubica i ostalih...sve su to nekakve napredne tehnologije...preteruju,imaju recimo mrvicu hleba koja je bila na mestu zločina i na njoj ne postoji nikakav DNK ali uz pomoć savremene tehnologije pronašli su ko je bacio tu mrvicu i ko su mu kumovi,rođaci,komšije i ko mu je bila vaspitačica u obdaništu,sve odjednom,za svega par sekundi...k.njaju za medalju.
Mnogo je po meni realniji Las Vegas i pogotovo New York.

U pravu si, al' su meni ovde glumci mnogo bolji...mada i u CSI: New York umeju da preteruju...;)

Ima u jednoj epizodi CSI Las Vegas kada Vorik uzme otisak prsta sa zelea, to je kritikovano kao nemoguce i stalno pricaju da su nerelani sa brzinom rezultata DNK. Sto i jeste tacno, za to treba oko mesec dana, rekla mi drugarica koja to radi :) Ima negde na IMDB izlistano sta sve ne moze...

Sto se glumaca tice, meni su bolji ovi u Las Vegasu i Njujorku, cak su mi bolji i kao ekipa... U Majamiju kao da su na modnoj pisti. Jedino sam Dejvida Karuza vidjala po drugim filmovima, ove ostale prvi put vidim. Ko zna mozda u nekom drugom miljeu bi im gluma bila izrazenija. Emili Prokter mi je simpaticna.

Ima u jednoj epizodi CSI Las Vegas kada Vorik uzme otisak prsta sa zelea, to je kritikovano kao nemoguce i stalno pricaju da su nerelani sa brzinom rezultata DNK. Sto i jeste tacno, za to treba oko mesec dana, rekla mi drugarica koja to radi :) Ima negde na IMDB izlistano sta sve ne moze...

Sto se glumaca tice, meni su bolji ovi u Las Vegasu i Njujorku, cak su mi bolji i kao ekipa... U Majamiju kao da su na modnoj pisti. Jedino sam Dejvida Karuza vidjala po drugim filmovima, ove ostale prvi put vidim. Ko zna mozda u nekom drugom miljeu bi im gluma bila izrazenija. Emili Prokter mi je simpaticna.

:ok: !!!

images

Zastitni znak serije :)

Je li prati neko CSI Miami? Ja sam danas gledao zadnju epizodu 8. serijala. Zivo me zanima šta ce biti sa istraziteljima, a nigdje ne mogu naci na netu. Mada ko zna kad ce se na INu nastaviti 9. serijal :(

E nazdravlje :lol: Gledali smo jednu novu sezonu CSI Las Vegas, pa cemo jednu Majamija i jednu New Yorka i sve tako u krug.

Majami nikad nisam gledao ..nesto sporadicno i nije mi se dopalo ...LV sa Grisomom je the best ,bez njega mi je NY zakon :) ! Evo prilike da promenim misljenje o Majamiju ...samo sto mi se cini da od petka ( ove sedmice ) krecu ,a ne od ponedeljka !

Back