C.S.I Miami

Ovaj RTS nas ubi sa ovim seckanjem...u kontinuitetu prikazuju C:S:I i ako nisu u stanju da isprate barem dva serijala bilo kojeg grada neka prave pauzu dok ne otkupe sledeći serijal i neka nastave tamo gde su stali...ovo liči na mešanu salatu,ne znaš više gde se iz prethodnog serijala stalo a već nastavljaju sa novim gradom :thumbdown:

Nemoj da pratiš na RTS-u seriju, ako imaš RTL gledaj na njemu... tamo je sve po planu i programu.

Ovo sa ranjavanjem je bilo na Hrt1 (umesan je "prijatelj" njegove bivse drage tj. Kajlove mame) a koliko znam...mi kasnimo epizodu, dve ili gresim:dontunderstand:

"Near the end of the episode, Horatio Caine is shot and presumed dead. Ryan receives a text message saying, "Its done"." Citat sa wikipedije....tako se zavrssava sezona

Poslednja izmena:
Ovo sa ranjavanjem je bilo na Hrt1 (umesan je "prijatelj" njegove bivse drage tj. Kajlove mame) a koliko znam...mi kasnimo epizodu, dve ili gresim:dontunderstand:

"Near the end of the episode, Horatio Caine is shot and presumed dead. Ryan receives a text message saying, "Its done"." Citat sa wikipedije....tako se zavrssava sezona

I naravno, zahvaljujuci rts-u, nikad necemo saznati sta se desilo i zasto:besna:

Back