večeras je 12/21 epizoda 6. sezone, nakon reprize počinje premijerno 7. sezona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
večeras je 12/21 epizoda 6. sezone, nakon reprize počinje premijerno 7. sezona.
Znači za 2 nedelje idu nove?
Je l' on glavni lik ili neMeni ne smeta
Cela ova sezona Majamija mi je dosta slabija u odnosu na prethodne, ali prezivela sam.
pocela serija da smara
Mene je možda i najviše od svega iritiralo to što sada imaju neke nove metode za otkrivanje ubica i ostalih...sve su to nekakve napredne tehnologije...preteruju,imaju recimo mrvicu hleba koja je bila na mestu zločina i na njoj ne postoji nikakav DNK ali uz pomoć savremene tehnologije pronašli su ko je bacio tu mrvicu i ko su mu kumovi,rođaci,komšije i ko mu je bila vaspitačica u obdaništu,sve odjednom,za svega par sekundi...k.njaju za medalju.
Mnogo je po meni realniji Las Vegas i pogotovo New York.
Ima u jednoj epizodi CSI Las Vegas kada Vorik uzme otisak prsta sa zelea, to je kritikovano kao nemoguce i stalno pricaju da su nerelani sa brzinom rezultata DNK. Sto i jeste tacno, za to treba oko mesec dana, rekla mi drugarica koja to radiIma negde na IMDB izlistano sta sve ne moze...
Sto se glumaca tice, meni su bolji ovi u Las Vegasu i Njujorku, cak su mi bolji i kao ekipa... U Majamiju kao da su na modnoj pisti. Jedino sam Dejvida Karuza vidjala po drugim filmovima, ove ostale prvi put vidim. Ko zna mozda u nekom drugom miljeu bi im gluma bila izrazenija. Emili Prokter mi je simpaticna.
Od 8.aprila na RTS-u,radnim danima,nova sezona
Majami od ponedeljka menja Las Vegas.
E nazdravljeGledali smo jednu novu sezonu CSI Las Vegas, pa cemo jednu Majamija i jednu New Yorka i sve tako u krug.