- Poruka
- 50.137
Po mom misljenju u Majamiju su najlosiji glumci. Sa Gerijem Sinisom, Petersenom i ostatkom ekipe u oba serijala ne mogu da se porede.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po mom misljenju u Majamiju su najlosiji glumci. Sa Gerijem Sinisom, Petersenom i ostatkom ekipe u oba serijala ne mogu da se porede.
Majami nikad nisam gledao ..nesto sporadicno i nije mi se dopalo ...LV sa Grisomom je the best ,bez njega mi je NY zakon! Evo prilike da promenim misljenje o Majamiju ...samo sto mi se cini da od petka ( ove sedmice ) krecu ,a ne od ponedeljka !
Kao što sam već napisao na temi o Las Vegasu,trebalo mi je dosta vremena da pohvatam šta se sve dešavalo u ranijim epizodama da bih povezao ceo slučaj i kako je to Delko nastradao.
Sinoć sam morao na TV-u da smanjim kolorit![]()
Zna li neko da navede sve epizode iz sva tri serijala ,LV ,NY ,Majami ...gde su se desavala ona preklapanja ...sinoc gledam ovu epizodu Majamija ,koja treba da se nastavi u Nju Jorku i nista ne mogu da skontam?!
Great acting by David Caruso; he doesn't have to shout and grit his teeth to display how pissed off his character is.
Jesi li ovo ti pravio sliku, odnosno pisao tekst? Jer Kejn se pise CaineMislim da ne ispadne sad da ja nekog ucim... samo prijateljska primedba
![]()
Odakle sad ovo
Koliko znam RTS je otkupio sva prava za sve C.S.I serijale!?
Ako je tako,izgleda da ćemo opet "ajd Jovo-nanovo"i kada nam se sve to izmeša sa ostalim serijalima,nećemo znati više ni šta smo gledali i dokle smo stigli sa praćenjem!
Ja mislim da pustaju sve od pocetka!Je l' ce da daju sve od pocetka?
A ko da je to bitno, samo da nam je Horatio ziv izdrav i da ne izgubi cvike za sunce![]()
A ko da je to bitno, samo da nam je Horatio ziv izdrav i da ne izgubi cvike za sunce
Volela bih da Las Vegas daju od pocetka..
A ko da je to bitno, samo da nam je Horatio ziv izdrav i da ne izgubi cvike za sunce
Volela bih da Las Vegas daju od pocetka..
Kome nisam uputio repku neka mi se javi na pp!
Salim se ...pozdravljam sve moje drage kolege csi-jevce ,tj. fanove ovih serijala...znate vec da ja Majami volEm najmanje ,ali eto ,morao sam nesto da kazem posto vidim da je tema zivnula
!