gost 190433
Aktivan član
- Poruka
- 1.530
MOja macka je morala biti obucena 3 dana jer su stavljali frontline,zamalo da se otruje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOja macka je morala biti obucena 3 dana jer su stavljali frontline,zamalo da se otruje...
ja to sa sundjerom radim...nekako je lakse...natopim lepo sundjer i samo prelazim preko dlake i po malo pritiskam....da ne bi slucajno prsnulo gde ne treba
uh,kad se onako osamute pa pocnu da se koprcaju i ispadaju....bljak...a sve su nekako ogromne.....fujjjj
Macku sam dva puta okupala samponom protiv buva, a kako nisam sve unistila kupila sam ampulu Neostomosana. Znam da se rastvara u 1l vode i da se poprska ali me interesuje da li macka posle toga. Sta da radim, da ga isperem ili sta vec? Ako treba da ga isperem reci te mi posle kog vremena a ako ne ne znam da li macka sme da se lize?Stvarno me je strah da ne otrujem macku pa vas molim da mi odgovorite
![]()
Hvala ti,pitacu veterinara ipak cu sa njim pokusati da ih istrebim..nego da vas pitam...moja maca pocela da kija,jel bih trebala odmah da je vodim kod veterinara ili da joj nesto dam??
MM, da li je moguće da tebi Virbacov Duowin drži 6 meseci?
Ja mojoj Šici stavljam svakih mesec dana, pošto piše u uputstvu da protiv buva drži 3 meseca, a protiv krpelja 1 mesec. Vrlo rado bih to proredila, ali iskreno baš me je strah krpelja. Živimo u zgradi, i Šica ne ide po šumama, ali malo malo pa čujem kako je neko kuče iz komšiluka ili ujeo krpelj ili samo šetao po njemu.. Doduše oni koriste druge zaštite..
Znači vama i pored šetnji po lišću i pored mačaka, drži 6 meseci? Jel mu daješ možda beli luk ili nešto drugo protiv krpelja?
Da li je tacno kad se zivotinja poprska sa sredstvom protiv buva, buve poskacu svuda po kuci. Ja sam juce na svom macku nasla buve i odmah sam ga okupala sa samponom za macke (protiv buva) ali nisam ih sve unistila. Mislila sam da kupim ampulu da ga poprskam ali me strah da se ne presele na mene.![]()
Pa buva ima svuda. U krevetima, po dnevnoj sobi... po namau garderobi. Kuca se redovno odrzava a o prnju posteljine da i ne pricam. ja i ne toliko ali supruga je bas osetljiva na te ujede i ujutro se probudi sva u bubuljicama. stasno!! interesantno je to sto recimo kada se desi da je dobro izijedaju ona kompletnu posteljinu ubaci u masinu, ali one i iz masine izadju zive. Valjda se cebad ne smeju prati na visokim temperaturama.
A buve su prave, redovno ih hvatamo i ubijamo, i uvek su pune krvi.
Sada sam nabavio neko sredstvo "POLARIS" sme da se prska svuda po kuci. PA videcemo....
Sinoc sam macka okupala "Katzen" samponom, ali nisam uspela sve buve da unistim. Interesuje me koliko je sampon opasan za macku (jer se lize) Mislim da sam ga dobro isprala ali opet me je strah. Isto tako me interesuje koliko cesto sme da se kupa tim samponom, i kako da unistim sve te buve (kad ga potopim one sve odu na glavu, a ja ne smem glavu da mu kvasim. Srah je da ga ne otruejm)![]()
POMAGAJTE,moja maca sada izgleda nema buve,ali kad sam ustala sve su me izujedale,na tepihu ih ne vidim izgleda da su na cebicima i krevetu,sa cime da poprskam citavu kucu a da nije opasno za macu i za ukucane???