mala korekcija:nemoj NIKAKO da budes non-stop gola pred deckomokata:Ja mogu samo da kažem da će pored svog tvog napora da budeš najbolja i na prvom mestu, uvek naći neko ko je bolji i pametnji i sve bolje od tebe a ti ćeš to naravno primetiti.Šta ćeš onda da uradis?Da ponovo postavljaš ciljeve da ga dostigneš i budeš bolja?Ako je tako to je onda čista zavist i borba za prestiž?Ako nije onda se samo opusti i pusti sebe i svoj mozak da uživate u običnim stvarima.Ako imaš dečka isprobaj da sa njim budeš ceo dan gola i videćeš da ćeš početi da voliš svoje telo takvo kakvo je.Gledaj se često u ogledalu i počni da se navikavaš na to što vidiš.Bićeš najverovatnije majka jedan dan, imaćeš opušten stomak i celulit na sve strane ali ćeš valjda biti srećna što si podnela toliku žrtvu.NEmoj po ceo dan da sediš i smišljaš novi način kako da zaseniš i kako da budeš savršena da bi ti samo neko rekao svaka čast.Veruj mi da ljude nije briga da li izgledaš ovako ili onako, onaj ko to komentariše je kreten, i sto posto zavidan.Samo napred i počni da voliš svaki nabor na svom telu bar zato što je smo tvoj i samim tim jedinsven.

ja sam posle 15 godina ponovo kupila sebi pidzamu