BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sch????
ovde niko ne pominje stalez i da skandinavci koji nemaju para dolaze u s.b ovde je rec o tome da je stvarno ludnica u s.b pa ne bitno da li su to siromasni ili bogati stranci ili mi.....a ti ako mozez izvoli imas ibizu pa idi uzivaj u pravim skandinavcima...
ja s.b ne menjam ni za sta i idem i ove godine tamo `MARINB`

napravicu neki snimak pocetkom sezone kad budem prolazio bugarskim krajbrezjem....

hoteli su ""puni""(jedva) elite - teska gerijatrija (niza srednja klasa engleza, svaba i ostalih prljavih imperijalista)....
... kao i nezaobilaznih navijaca liverpula . karakteristicno za njih su raznobojni salovi, peskiri i zastave sa znamenjem kluba kao i los izgled usled koriscenja jeftinog bugarskog (gadnog) alkohola........

e onda ih zamene porodice zidara, fabrickih radnika , cistaca i ostalih delova populacije engleza koji su za svoju zalost ostali da zive u engleskoj (nisu po bivsim kolonijama u procvatu) . to su uzasno obuceni mama (suknjice i stiklice) debela bubuljicava ruzna i zla deca i tata koji se ne skida sa pool bara............8) . ukupno imaju oko 1 tone.....i bugarsko more im je bio jedini izbor....

opet ovi o stalezima, pa da li ste vi normalni bre?????e a i da vam malo pojasnim te price o debeloj ruznoj deci bezobraznim navijacima nisu ama bas tacne.ja sam bio u Bugarskoj i za vreme svetskog prvenstva i ni jedan problem nije bio cak ni kada se sretnu dve nacije u razlicitim majcama(dresovima)

ja samo mogu reci da nije bitno jel si bogat,malo siromasan ili puno siromasan u Bugarsku se ide iskljucivo zbog extra provoda .....

opet ovi o stalezima, pa da li ste vi normalni bre?????e a i da vam malo pojasnim te price o debeloj ruznoj deci bezobraznim navijacima nisu ama bas tacne.ja sam bio u Bugarskoj i za vreme svetskog prvenstva i ni jedan problem nije bio cak ni kada se sretnu dve nacije u razlicitim majcama(dresovima)

ja samo mogu reci da nije bitno jel si bogat,malo siromasan ili puno siromasan u Bugarsku se ide iskljucivo zbog extra provoda .....

bes bre svetsko i dresove , ja govorim o profima gostiju na bugarskom primoriju.

izvimi ali profil gostiju je bedan, a veruj mi znam mnogo bolje od vecine ovde (idem cesce na bug. primorje i sam obisao veci deo u razlicitim sezonama.....)

radim sa tim istim gostima godinama i gledam kako se menja ""stalez"" (kako kaza gore) njihove njuske kao i njihova kupovna moc (naravno cast izuzecima )

I samo da vam kazem da je u vecini restorana na primorju hrana gadna....e.bga treba znati i gde jesti , ne zavaravajte se od velikih porcija......

ovo sa provodom nije za komentar kome je extra da izvoli:shock:

e moj druze (koji pokusava da budes zanimljiv) svetsko prvenstvo u fudbalu ako znas koji je to sport hehehehe a po tvojim konstatacijama vidim da mozda i ne znas...dosta nacija u isto vreme i svi navijaju za svoje a ni jedan mali incident-toliko o vasim pecinskim ljudima u bugarskoj...

e moj druze (koji pokusava da budes zanimljiv) svetsko prvenstvo u fudbalu ako znas koji je to sport hehehehe a po tvojim konstatacijama vidim da mozda i ne znas...dosta nacija u isto vreme i svi navijaju za svoje a ni jedan mali incident-toliko o vasim pecinskim ljudima u bugarskoj...

:cry:
tuzno

idi bre
tacno za tebe je crno more , samo nemoj da zaboravis dres da obuces.....

Ако неког занима смештај у хотелима у Сунчевом Брегу, могу му у контакту са агенцијама из Сунчевог Брега средити боравак за много мање пара од наших агенција које заиста претерано пумпају цене. Време боравка се може бирати, а превоз организујете сами..

Баикал је ***, јако чист, особље љубазно, клопа одлична (шведски сто), али се паркинг доплаћује, фитнес сала такође. Базен им је леп, собе имају кабловску ТВ, налази се око 150м од плаже, и близу је дискотеке Лазур...

Колико се ја сећам, хотел Планета је ****, врло близу плаже, можда неких 50так метара, налази се у центру Сунчевог брега и екстра је, има садржаје у самом хотелу, масажу, фризерски салон, центар лепоте. Уопштено говорећи, хотели у С.Б. су категорисани по европским нормама и све је прилагођено гостима из Европе, којих највише и има, поготово младих...

ja jos nisam odlucio u kom cu hotelu biti ali nadam se da ce mi u mnogome pomoci sutra sajam,trazim hotel pored lazura-idem na varijantu bermudskog trouga (hotel-plaza-lazur)hehehehehe
pozdrav svima pa se vidimo letos tamo....

Ако неког занима смештај у хотелима у Сунчевом брегу, можемо се договорити око резервација под условима повољнијим од оних које нуде наше агенције. Пошаљите п.п. за више информација..

najbolja ponuda je preko `trim travel` mada ni oni nisu izbacili cene jula i avgusta...sto se tice ove agencije moj prvi komsija je prosle godine isao sa njima ali u siromasan hotel `tundza` ili tako nesto pa kaze da je sve bilo u redu i da je bas super.....ja sam za baikal ali svi mi kazu kao ma uplatite tundzu` sta vas briga gde spavate heheh.9 dana je 140eura heheheheheheh
pozz

Back