Evo ljudi ja da kazem da putujem u petak 23. pa se cujemo 23.avgusta posto posle bugarske idem u crnu goru...Nadam se da cu se lepo provesti posebno sa ovim striptizetama :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se mnogima desi, jer ljudi ne obracaju paznju, sve se izbezume kad udju u metro od onih niskih cena. Mi smo bili dva puta za dve godine i nista, hvala bogu ali to bi se isto desilo bilo gde drugde samo mala nepaznja i gotovo ostanete bez novcanika. A sto se tice hotela stvarno ne znam mi smo imali srece u oba puta nista nam nije nestalo, i sve je bilo u najboljem redu, to govorim za hotele sa 2 i 3 *. pozdrav od Guliverkeapotekarka:Da, meni su ukrali novčanik iz tašne u Metrou u Varni i ....nikom ništa![]()
heheh, u sustini kako ste se proveli ovako, da li ste imali nekih neprijatnosti u hotelu, cene po kaficima, da li su vas iznenadile....apotekarka:Uzvraćamo pozdrave.
Ma, nisu bile neke pare u pitanju ali je dovoljno da ti pokvari raspoloženje i svakako utisak o njima.
Turci su zakon....
Tamo gde se do skoro sekla ruka za krađu ovako nešto se retko događa.
mi smo cak i u zlatnim pjascima pronasli kurs za 1 evro dobijes 1.91, sto je totalno neverovatno. a u varni smo pronasli cak za 1 evro dobijes 1.94 sto je najjaci kursAnonymous:U Suncev breg.
Zar je samo 1.9....ispade 100 evra 190 leva, meni je to malo.... :?
Koliko dnevno treba love, nista specijalno, klopa, pice, izlasci...
Anonymous:mi smo cak i u zlatnim pjascima pronasli kurs za 1 evro dobijes 1.91, sto je totalno neverovatno. a u varni smo pronasli cak za 1 evro dobijes 1.94 sto je najjaci kursAnonymous:U Suncev breg.
Zar je samo 1.9....ispade 100 evra 190 leva, meni je to malo.... :?
Koliko dnevno treba love, nista specijalno, klopa, pice, izlasci...
tako da bolje malo procunjaj po s. bregu jer sigurno postoji mesto gde mozes da nadjes takav kurs
pozdrav od guliverke

Stvarno ti hvala za ove utiske,mnogo mi znace,jer i mi idemo u hotel Balkan pa sam se silno plasila kako je tamo.Ali sad sam mirna jer za ove pare nisam ocekivala mnogo,ali bitno je da je higijena O.K.,da ima vode i da bazen moze da povrsi posao kad more ne valja!Aqua parku se najvise radujemo,a vrlo su ti korisne i sve informacije koje si dala(dao?)Sad se stvarno radujem sto uskoro idemo.