BUGARSKA

• Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja
Pa ja se nesto do juce dvoumila izmedju Hurgade i Sharma el Sheikh-a u Egiptu. Medjutim, sad mi je upao u kombinaciju i Tunis, tako da stvarno ne znam sta cu :?
Ne zavisi samo od mene, nego i od dve drugarice sa kojima idem.

Ako nam u medjuvremenu dok se mi ne odlucimo gde cemo drugi pouzimaju sve termine, eto mene u Suncevom Bregu 8)
Salim se :wink:

Nikad nisam volela ovo biranje gde ce se ici na more :(

Ni ja ne volim ta biranja. Evo pre tri godine nisam imao lovu da idem na Palma De Majorku, pre dve godine nisam imao dovoljno za Ibicu, a prosle godine, za promenu, nisam isao na Karibe. :lol:

E al' zato sam ove godine skrpio za Suncev breg. Wow! :D

Evo i jada se ukljucim u pricu... Mene zanima posto 19.jula idem u zlate pjascekoliko se putuje do tamo?Da li tamo ima kafica i diskotekaili moram da idem basom do centra kako kazete? Jel voda i temperatura vazduha toplija ili hladnija nego u crnoj gori? Evo za sada to pa bih bas voleo da mi odgovorite a seticu se ja jos pitanja za sada samo to. Pozdrav :D

E na to bas nisam obracala paznju, ali secam se jednog sigurno! Kad od centra krenes ka onom hotelu Balkan, pored neke samoposluge :) Nije mogla reklama da se ne primeti :)
(al sam ti pomogla....)

Nema da brines, izbor mozda nije veliki, ali IMA :)

Uzeti neki hotel koji se nalazi bas u kompleksu "Zl. Pjasci", i provod je zagarantovan. Hocu da kazem da se od naselja Cajka (gde su jeftiniji hoteli) moze doci autobusom do Pjasca, ali to je moguce samo do 23h, tj. posle vecernjeg izlaska sledi smorno cenkanje sa taksistima koji odredjuju tarifu po nahodjenju, a vecernja je 3-4 puta skuplja. Inace su Pjasci puni diskoteka, kafica, i za svakog ima ponesto.

Vratila sam se pre nekoliko dana iz Suncevog brega i mogu da kazem da sam prezadovoljna. Za porodicu sa malom decom hotel u kome smo bili smesteni - Kotva - je idealno, ima dva bazena, jedan veliki i jos jedan sa toboganima, jakuzzijem i barom u sred bazena. Tako je bilo dobro da cemo i sledece godine otici u isti hotel. Toplo preporucujem svima koji nemaju bas puno novca, a zele lepo letovanje.

Samo da znate da ste i nas naložili tako da smo juče uplatili Zlatne Pjaske, hotel Dana palas park 12 dana avionom. Ako je neko bio, može da se javi nemojte da se stidite... :wink:

Apotekarka, nadam se da je avio prevoz do Varne, a odatle je pola sata do Zlatnih pjasaka. Neki su isli autobusom i to je pravo mucenje, traje 15-20 sati. Ja sam pre dve godine isao kolima, desetak sati, dobar je put.
U Zlatnim pjascima je fantasticno, plaze su odlicne, ima puno sadrzaja: letnji sankovi sa bazenima pored mora, razne za*ebancije u vodi, masaza na plazi i slicno...
Mislim da je taj vas hotel ok i da je bas u pjascima, neki su se zajebali, navodno isli u pjaske , a zavrsili u nekom mestu Cajka, sto je dno.
Uveče ima svega i svacega od trbusnog plesa, raznih diskoteka, klubova, otvorenih diskoteka na plazi, dva topless bara....
Ako vas posluzi vreme (ja sam na zalost imao 6 kišnih dana od 12) siguran sam da cete se lepo provesti.

DellBoy-011:
Apotekarka, nadam se da je avio prevoz do Varne, a odatle je pola sata do Zlatnih pjasaka. Neki su isli autobusom i to je pravo mucenje, traje 15-20 sati. Ja sam pre dve godine isao kolima, desetak sati, dobar je put.
U Zlatnim pjascima je fantasticno, plaze su odlicne, ima puno sadrzaja: letnji sankovi sa bazenima pored mora, razne za*ebancije u vodi, masaza na plazi i slicno...
Mislim da je taj vas hotel ok i da je bas u pjascima, neki su se *, navodno isli u pjaske , a zavrsili u nekom mestu Cajka, sto je dno.
Uveče ima svega i svacega od trbusnog plesa, raznih diskoteka, klubova, otvorenih diskoteka na plazi, dva topless bara....
Ako vas posluzi vreme (ja sam na zalost imao 6 kišnih dana od 12) siguran sam da cete se lepo provesti.

Jeste, avion je do Varne. Idemo sa decom i nema šanse da se maltretiramo po autobusu.
Ma, mi ti se svuda lepo provedemo :wink:

ja razmisljam da ovo leto idem u bugarsku...posto tamo nikada nisam bila jel moze neko da mi kaze kakvo je vreme tamo,da li uopste moze da se kupa u moru,i u kom mestu je najbolji provod :?:

unapred hvala :wink:

e, moj decko i ja smo isto uplatili za 08.07. "dana palace park" avionom tako da cemo sigurno putovati zajedno, ako si i ti uplatila za 08.07. Hotel j nevidjen, mnogo dobro izgleda i spolja i iznutra. i na dobrom je mestu, samo sto neki pisu da je udaljen od plaze 450m a neki 250m tako da stvarno ne znam pravu razdaljinu ali ok ipak je hotel vrh. aranzman sve zajedno sa avionom, veoma povoljno.
pa eto toliko zelim ti lep provod
apotekarka:
Samo da znate da ste i nas naložili tako da smo juče uplatili Zlatne Pjaske, hotel Dana palas park 12 dana avionom. Ako je neko bio, može da se javi nemojte da se stidite... :wink:

Anonymous:
e, moj decko i ja smo isto uplatili za 08.07. "dana palace park" avionom tako da cemo sigurno putovati zajedno, ako si i ti uplatila za 08.07. Hotel j nevidjen, mnogo dobro izgleda i spolja i iznutra. i na dobrom je mestu, samo sto neki pisu da je udaljen od plaze 450m a neki 250m tako da stvarno ne znam pravu razdaljinu ali ok ipak je hotel vrh. aranzman sve zajedno sa avionom, veoma povoljno.
pa eto toliko zelim ti lep provod
apotekarka:

Juhuuuu, znači idemo zajedno!!!!!!
A ko je to? :shock: :D :D

apotekarka:
srebrni_letac:
apotekarka:

hoce li biti nekih slicica "u tvom stilu" iz bugarske?

I ti svašta pitaš, kao da me neznaš... :wink:

ne znam te i kad pročitam neke tvoje stavove drago mi je što te ne znam. Ali kao živo biće sa svojim slabostima volim da gledam slike koje postavljaš, šta ću...

evo našeg hotela
DanaPalacePark2.jpg

Back