BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet ja sa dosadnim pitanjima, danas sam cuo u agenciji da je VIza za gradjane BiH poskupila sa 40 na 150 KM (sa 20 na 75 Evra) i da nenormalno zezaju sa izdavanjem. Nazovem ambasadu u Sarajevu i kaze mi onaj bugarin da se nista nije promijenilo od prosle godine ali mi za svaki slucaj da broj nekog odjeljenja za vize i sl. Tamo se naravno niko ziv ne javlja. Ima li neko informaciju o ovome... Meni se STVAAARNOOO ide u Slanchev Briag i ove godine!!!!!!!!

mOsEs:
Opet ja sa dosadnim pitanjima, danas sam cuo u agenciji da je VIza za gradjane BiH poskupila sa 40 na 150 KM (sa 20 na 75 Evra) i da nenormalno zezaju sa izdavanjem. Nazovem ambasadu u Sarajevu i kaze mi onaj bugarin da se nista nije promijenilo od prosle godine ali mi za svaki slucaj da broj nekog odjeljenja za vize i sl. Tamo se naravno niko ziv ne javlja. Ima li neko informaciju o ovome... Meni se STVAAARNOOO ide u Slanchev Briag i ove godine!!!!!!!!

ja znam za cifru od 115 km koju agencija uzima za bugarsku vizu...e,sad koliko viza stvarno košta,a koliko su "troškovi",ko bi znao...

Moze li mi neko reci kolike su cene smestaja u Nesebaru i okvirno koliko je kinte potrebno za hranu i provod za 5-6 dana. Mi planiramo da idemo krajem avgusta i da ostanemo dok ne potrosimo svoje skromne zalihe novca :) pozz...

Moja drugarica je otisla u nedelju i nasla smestaj za 5 evra. Za hranu jos ne znam nista, mada ne bi trebalo da je drasticno poskupela od prosle godine.
Ja idem u nedelju i pitam se da li moze da se unese hrana (rucni frizuder)?

mackica6:
Moja drugarica je otisla u nedelju i nasla smestaj za 5 evra. Za hranu jos ne znam nista, mada ne bi trebalo da je drasticno poskupela od prosle godine.
Ja idem u nedelju i pitam se da li moze da se unese hrana (rucni frizuder)?

A kako ti je drugarica otisla? Uplatila je samo put ili.....
Posto sam nacuo da moras da imas vec uplacen aranzman i da ne moze da se ide fise na foru da sam nadjes smestaj.

A gde mislis da li moze da se unese rucni friz.?

Nevenaa:
Moze li mi neko reci kolike su cene smestaja u Nesebaru i okvirno koliko je kinte potrebno za hranu i provod za 5-6 dana. Mi planiramo da idemo krajem avgusta i da ostanemo dok ne potrosimo svoje skromne zalihe novca :) pozz...

Pa krajem avgusta su ti cene skoro upola jeftinije, tako da mislim da ce te smestaj naci dosta povoljno. Ako mislis da ludujes tih 5-6 dana onda ti je potrebno sve ukupno nekih 250-300 evra

BeCha ns:
A kako ti je drugarica otisla? Uplatila je samo put ili.....
Posto sam nacuo da moras da imas vec uplacen aranzman i da ne moze da se ide fise na foru da sam nadjes smestaj.

A gde mislis da li moze da se unese rucni friz.?
Uplatila je samo put, a smestaj je nasla sama i to povoljno, ali nikad ne znas. Pitam se da li moze sa rucnim friziderom preko granice. Prosle godine smo isli kao divljaci, salamu smo sekli plasticnom kasikom od sladoleda, a sad bi smo poneli i nesto hrane.

U petak(valjda?) imate reprizu emisije SAT na Rts 1.Od Beograda idu do Suncevog brega,sve su objasnili,razdaljinu,cene hrane kod nekih restorana,cene prekrsaja u Bugarskoj...U svakom slucaju pogledajte,korisno je.
Pozdrav !

glas_razuma:
Gde i kako podizes vizu, preko agencije, u konzulatu, koliko dana cekas....... nesto konkretnije. Na informacijama mi daju br. faksa i u Nisi i Bg-u, hvala!

U Bugarskom konzulatu,ne idem preko agencije.Za vizu cekas oko 7-10 dana..Kad ides da predajes zahtev za vizu,idi ranije (oko 4-5 ujutru) da bi stigo..

stefan032:
Ja sam isao preko ove agencije:
http://www.b-tours.co.yu/srpski/kontakt.html
Samo put i vizu. Smestaj nalazim sam.
polaze iz Kraljeva i Nisa, pa do tamo valjda morate otici drugim prevozom. Pasos i uplatnicu sam im slao post ekspresom.
poz, a da oni putuju u nesebar/suncev breg, ne znam za ostale destinacije, koga zanima nek ih zovne i raspita se.
pozdrav Stefan
Mene interesuje kada si isao , jer ja tek treba da idem i kakva je agencija jer bas nista ne znam o njima ?

Na ovom forumu i mnogim drugim mestima raspitivala sam se o Bugarskoj pre nego sto sam otisla na letovanje pocetkom jula. Cula sam puno razlicitih stvari od odusevljenja do onog da se ni slucajno ne ide tamo.
Moji utisci su pozitivni. Bili smo u Pomoriu, sa dvoje dece. Mesto je veliko, ima puno plaza. Vetar je stalno duvao ali to ne smeta. More je ujutro mirno tokom dana bude talasa. Samo jednog dana bili su malo veci talasi, taman za ono skaknje u talase. Deca a i mi matori smo se super izigrali, a tog dana bila je istaknuta zuta zastavica. Ponekad je bilo dosta trave, ali nekim cudom nema je na svim plazama. More je bilo toplo, malo je manje slano, ne ostaju tragovi soli na telu posle kupanja.
Cene su povoljne. Rekla bih da je malo skuplje nego prosle godine (ovde sam citala kakve su bile cene proslke godine), ali nije strasno. Hranili smo se po restoranima. Skuplji ruckovi su nas kostali oko 10 evra.
Bugarsko pivo je odlicno, najlepse je toceno.
Cene po marketima su otprilike kao kod nas.
Isli smo u akva park u Nesebaru. Super smo se proveli, preporucujem svima da to ne propuste.
Sve u svemu odlicno smo se proveli. Pridruzujem se svima koji imaju reci hvale za Bugarsku.

Chori:
Mene interesuje kada si isao , jer ja tek treba da idem i kakva je agencija jer bas nista ne znam o njima ?

Pardon pogresio sam u kucanju :D
Isao sam prosle god, ali ne preko agencije.
A ovde sam mislio da sam isao preko agencije (rezervisao), inace krecem 30-tog, sledeceg utorka.
Izvini na zabuni.
Stefan

e ljudi pomagajte. treba da idem sa velikim drustvom u nesebar 1. avgusta, medjutim imamo problem sa smestajem. oni hoce da rezervisu apartman za 12,5 eura a ja mislim da je to mnogo skupo za bugarsku. jel ima neko neki broj od nekih apartmana, ko je bio tamo? jel ima poente da idemo na bum ili ioak da rezervisemo???

Mislim da za te pare moze da se nadje vise nego pristojan smestaj, mada normalno ima ih i skupljih. Ja mislim da vam je bolje da sami tamo potrazite smestaj. Desavalo se vise puta da se razlikuje obecano od stvarnog, kad odete tad sigurno morate u taj smestaj, a ako sami trazite imate mogucnost izbora

Pa taj apartman sigurno dobro izgleda cim toliko kosta, mada sve ima svoje prednosti i mane.
U tom apartmanu cete biti verovatno sami (nema gazda da vam seru sto ste otpanjili muziku,ili sto privodite nkog u 5-6 ujutru) i imacete svoje kupatilo koje necete deliti sa ko zna s'kim jos,
Tako da u slucaju da idete na blef moze da vas usere dobro nesto, a isto tako moze da upadne neko sranje.
Dobro razmislite.

pre 10 dana sam se vratila iz Suncevog Brega i provela se super,mada je za dobar provod,nedovoljno 300e za dvoje,kako sam ja i mislila. Ako nekog interesuje nesto konkretno...pitajte

Inna 86:
pre 10 dana sam se vratila iz Suncevog Brega i provela se super,mada je za dobar provod,nedovoljno 300e za dvoje,kako sam ja i mislila. Ako nekog interesuje nesto konkretno...pitajte

Pa ajde reci mi npr. koliko je ulaz u LAZUR (ako ste tamo izlazili), koliko se krecu p.ica ( pivo, tekila...), koliko je pice na plazi po barovima....

Ja sam dobio informaciju da cene nisu promenjene u odnosu na proslu godinu,mada nije mi bas pouzdana ta informacija.

ulaz u Lazur je 4le,tekila 2le,pivo oko 5le-zavisi koje pijes. Na plazi je pivo manje 3le,a u baru na plazi je krigla 4le-ali to je njihovo pivo,strano je verovatno skuplje,kokteli su od 5.5-7le,voda na plazi je 3le.
Mada smo mi jedan dan otisli do Nesebra i tamo su cene nesto malo vise u odnosu na to kakve su bileprosle god. u Sozopolu,pivo na plazi je tamo 1.5le...eto to ti je otprilike

Back