BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj sto ja imam neke predrasude po pitanju Bugarske..
Cula sam da je more bzvz. Kao u bari da se kupas. Da se krade na sve strane, pa uvek mora da postoji dezurni koji ostaje da cuva stvari dok se ostali kupaju...
Ajde recite mi kako je stvarno.

jerotije:
Turistički promet ka Bugarskoj neće znatno da opadne - zbog besplatne vize. I NECE SIGURNO
Mislim da hoce i to prilicno, jer sve koje znam ( a njih je zaista mnogo) koji su do sada isli u sopstvenoj nece ove godine jer nece da se akaju sa pozivnim pismima i redovima ispred ambasade.

DDOR NS, Dunav, Delta Generali i Uniqa (bivsi Zepter) su jedina nasa osuguranja koja su priznata u EU, stoga i u Bugarskoj. A ako putujes vise puta godisnje preporucujem zivotno osiguranje, da se osiguras na godisnjem novou kod nekog stranog osiguranja (kod nas znam za neka austrijska) na minimalnu premiju od 200 - 300e. Priznato i u EU i kod nas.... Kasnije ako prekines ulog mozes da povratis novac, kao neku ustedjevinu, sto je prednost nego kod putnickog osiguranja o)

Noomac:
Ako hoce neko da zaradjuje samo otvaranem mailova sa reklamnim sadrzajem neka mi posalje da to zeli na ristaxv@hotmail.com i poslacu mu link za registraciju.novac se dobija na kucnu adresu. Kada na rcunu sakupite 50 dolara stize vam cek. registrcija je jednostavna.
Otvaraj sam reklamne mailove pa zaradi svojih 50 dolara a nas ostavi da zivimo sa nasim dinarima !

Milane,ako ste mladi odgovarace vam Nesebar,tamo letuju deca mojih prijatelja i kosta ih 350E po osobi(put,smestaj u priv.radinosti,hrana i izlasci).Jeftinije je po manjim mestima,ali sta uvece?Skuplje je u S.Bregu,ali on vam je pred nosem,tamo cete cesto uvece izlaziti....Dakle,za mlad svet ovo je najpovoljnija lokacija.

A sto se Grcke tice,za nize cene birajte pocetak jula ili sam kraj avgusta(Grcka je upadljivo skuplja od 15.07-20.08.E sad,sve zavisi sta zelite,da li je vazniji provod ili lepe plaze,razni obilasci...Ako nikada niste bili u Grckoj,mozda nije lose da krenete od Leptokarije sto ti je vec neko preporucio.Imas gomilu tur.sajtova sa ponudama i cenama,pa sedi malo i pogledaj...

Back