BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam telefon od zene koja izdaje veoma lep smestaj u Nesebru ,radi i sa dosta nasih agencija tako da prica srpski .Verujem da bi bila raspolozena da posalje papire.
Ako nekome treba.....javite !

Inace,Nesebar je skroz O.K.
Ko se odluci dole da ide,onda svakako priv. smestaj,jer hoteli koje nude nase agencije su shit .Za duplo manje pare,mozete naci pristojan i cist pri.smestaj. Mana te vrste smestaja je,naravno nemate bazen,koji je u Bugarskoj bas potreban,gde god da ste.Veoma cesti su talasi,koji zamute vodu,nanesu travu...tako da i nije bas za plivanje.Nesebar nije samo turisticko mesto,tako da ima neku dusu,za razliku od Suncevog brega,koji je samo turisticko naselje.Tamo su hoteli stvarno extra,samo opet nisam sigurna sta nase agencije nude od svega toga.Svi pricaju o extra provodi .... sto je prilicno diskutabilno. Ima jako puno stranaca,kojima je najbolji provod da se ponapijaju i onda nekako svima da skrenu paznju i pokazu kakvi kreteni i oni mogu da budu tj. kakvi jesu !
Hrana u Bugarskoj je odlicna,doduse to moze biti i subjektivno misljenje .Ja volim piletinu,a oni je spremaju na neki poseban nacin,topi se u ustima.Izbor kolaca u poslasticarnicama je neverovatan i svi su podjednako ukusni :lol: Sve ove utiske imam iz Nesebra,jer SB je meni kao Budva...tezge,butici,kafici ... i otimanje para,na razne nacine !
Doduse,barovi na plazi su stravaaa,ali i kosta !
Ako birate hotel u BG,jako je vazno da pitate da li je renoviran,inace....

Mene vezu jako lepe uspomene za Nesebar,pa je zato ipak najvaznije sa kim si ...pa onda i gde si ! :)

E,a sada Zlatni pjasci......

Doduse bila sam pre 4-5 god,ali vec tada je sve bilo skuplje nego u Bg,voce...ne pitaj !
Tamo ako nesto valja,onda i kosta.Ako je jeftino...dobro razmislite !!!
Prijatelji su bili u hotelu,u sobi im se konstantno osecala vlaga....bazen za petoro i sl.
Nema tamo ni nesto posebno da se vidi,sem lepih kafica...ali lepi su i na Adi za mnogo manje para :)
Cim smo dosli, vodic nas je obavestio u koje lokale da ne idemo....a prostitutke se setaju ispred kluba i privode musterije !
Ja sam bila u hotelu "Breez " (mislim da se tako pise ),tj. taj smo uplatile ,bogami prilicno je kostao.Ali posebna je prica ,kako smo konacno dobili to sto smo uplatili.....tako da,cigani Bugari-nasi isto,pa se snalazi kako znas i umes.
Mozda se do danas nesto promenilo,nadam se ! :D

Pre nekoliko godina sam bio u Suncevom bregu, i sve osim mora i klime i hotela i ... je uglavnom bilo ok! Super su sredili Suncev breg (kafici, restorani, setaliste, razne zanimacije pored mora)! Ja sam bio u jeku sezone(20.8.) i nocne temperature su se spustale i do 10 stepeni. More je bilo sivo , hladno, puno meduza (bezazlenih). Jedino sto su cene bile bas pristupacne.

Video sam meduze u Paraliji pre 10 god i to verovali ili ne i to gabarita kao fudbalska lopta. Neki su je stapom izneli na obalu i cim su je izvadili iz voda ona se rastopila ko pihtija

U Bugarskoj najveću što sam video je nekih 15ak cm u prečniku, i to podalje od obale, ali na mediteranskoj obali Sirije i Libana, cca pola metra i veće :shock:
Čudi me da ih na Kritu nisi video?!?

najveća meduza koju sam videla u životu je bila ali bukvalno veličine točka od bicikle!
to je bilo negde na moru oko halkidikija...ali pre mnogo godina,bila sam dete.
sećam se da je bila bezopasna i da su je stariji klinci izneli na obalu....woooowwww
gadnooooo
a imam i dva ožiljka...od manjih...sa hvara.

Била сам у Несебру пре 3 године, крајем августа. Било је толико медуза да си на сваких пола метра налетао на по једну. Сећам се да су их неки клинци вадили и бацали на гомилу. Направили су брдо од медуза за сат времена. Нисам приметила да су неког опекле, али је љигав осећај кад наиђеш на њих. :? А и како знаш да је безопасна?

Прошле године сам била у Поморју, крајем јуна. Нисам видела ниједну.

Не знам од чега зависи када ће их бити.

Nameravam da letujem u Kitenu. Pronasao sam i odgovarajuci hotel. Traze 20% uplate za rezervaciju i vaucer (koji mi treba za vadjenje vize)

Ima li neko iskustva sa bugarima o ovakvom nacinu rezervacije.

Back