Inace,Nesebar je skroz O.K.
Ko se odluci dole da ide,onda svakako priv. smestaj,jer hoteli koje nude nase agencije su shit .Za duplo manje pare,mozete naci pristojan i cist pri.smestaj. Mana te vrste smestaja je,naravno nemate bazen,koji je u Bugarskoj bas potreban,gde god da ste.Veoma cesti su talasi,koji zamute vodu,nanesu travu...tako da i nije bas za plivanje.Nesebar nije samo turisticko mesto,tako da ima neku dusu,za razliku od Suncevog brega,koji je samo turisticko naselje.Tamo su hoteli stvarno extra,samo opet nisam sigurna sta nase agencije nude od svega toga.Svi pricaju o extra provodi .... sto je prilicno diskutabilno. Ima jako puno stranaca,kojima je najbolji provod da se ponapijaju i onda nekako svima da skrenu paznju i pokazu kakvi kreteni i oni mogu da budu tj. kakvi jesu !
Hrana u Bugarskoj je odlicna,doduse to moze biti i subjektivno misljenje .Ja volim piletinu,a oni je spremaju na neki poseban nacin,topi se u ustima.Izbor kolaca u poslasticarnicama je neverovatan i svi su podjednako ukusni

Sve ove utiske imam iz Nesebra,jer SB je meni kao Budva...tezge,butici,kafici ... i otimanje para,na razne nacine !
Doduse,barovi na plazi su stravaaa,ali i kosta !
Ako birate hotel u BG,jako je vazno da pitate da li je renoviran,inace....
Mene vezu jako lepe uspomene za Nesebar,pa je zato ipak najvaznije sa kim si ...pa onda i gde si !