BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imam isplanirano letovanje u primorskom za 6. avgust. da li zna iko kakvo ce vreme tada da bude i da li ce se do tada srediti stanje sa poplavama? i ako neko zna neke korisne informacije o primorskom, kakve su plaze, ljudi, cene itd.. tnx

Ima li privatnog smestaja u Suncevom bregu?
Da li se isplati ici na tu varijantu ili je hotel bolji?Cuo sam neke price tipa, vratis se sa plaze u sobu a soba prazna..odneli sve..ma maznuli celu kucu:).
Moze li da se nadju sobe u hotelu na licu mesta...znaci zapalis do Bugarske odes do hotela ...ili su sve sobe pokupile turisticke agencije?

virked:
Ima li privatnog smestaja u Suncevom bregu?
Da li se isplati ici na tu varijantu ili je hotel bolji?Cuo sam neke price tipa, vratis se sa plaze u sobu a soba prazna..odneli sve..ma maznuli celu kucu:).
Moze li da se nadju sobe u hotelu na licu mesta...znaci zapalis do Bugarske odes do hotela ...ili su sve sobe pokupile turisticke agencije?
Dobro pitanje-i mene to zanima ?

Koliko sam ja cuo u Suncevom Bregu nema privatnog smestaja, samo hoteli. Mi planiramo da nadjemo smestaj u Nesebaru, pa cemo izlaziti i u Suncev Breg. (kako sam ja cuo razlika je 3km od jednog do drugog mesta)

I mi planiramo da se smestimo u Nesebru. Ima li neko ideju kako doci do sobe? Da li ce biti nekoga ko ce ponuditi sobu (recimo na bus stanici), ili cemo morati da idemo od kuce do kuce da trazimo slobodnu sobu? Ima li neko iskustva?

Ja i ortak idemo u utorak, na licu mesta cemo da trazimo sobu, cuo sam da te cekaju cim izadjes iz busa, a i cuo sam da imaju po banderama oglasi, pa lepo po njima, vidis sta ti ogovara i vozi.
Mi cemo ici vozom do Burgasa, pa posle busom. Povratna karta je 4100 dinara. Mi mislimo da je mnogo lakse ici vozom nego busom.
Poz i vidimo se tamo

stefan032:
Ja i ortak idemo u utorak, na licu mesta cemo da trazimo sobu, cuo sam da te cekaju cim izadjes iz busa, a i cuo sam da imaju po banderama oglasi, pa lepo po njima, vidis sta ti ogovara i vozi.
Mi cemo ici vozom do Burgasa, pa posle busom. Povratna karta je 4100 dinara. Mi mislimo da je mnogo lakse ici vozom nego busom.
Poz i vidimo se tamo
U gradicu Primorsko koje je juzno od Burgasa 50 km svako stoji ispred kuce i nudi sobe a ima i napisano na kapiji da IMA SLOBODNIH SOBA. Mozda sam malo pomogao !

Back