Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.612
To je ok mada sam u danashnjem Kuriru video reklamu 3900 din. Pogledaj i to !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yugoslav:Onda super!!! idem u bugaricu 25-27 jea!!!
nego, ko zna koliko je povratna karta busom do njihovog mora!/? ja sam video u bg-u na ulicama izlepljeni plakati 3950din povratna karta... Neki privatnik vozi! Jel to ok cena?!
mimisvas:zlatni pjasci privatno? moze li se naci sta na licu mesta od smestaja?
jerotije:Al daleko od onoga shto su pisali. Ni jedan jedini turista se nije pozzalio a nijedan jedini nije otkazao aranzman !
.Dobro pitanje-i mene to zanima ?virked:Ima li privatnog smestaja u Suncevom bregu?
Da li se isplati ici na tu varijantu ili je hotel bolji?Cuo sam neke price tipa, vratis se sa plaze u sobu a soba prazna..odneli sve..ma maznuli celu kucu.
Moze li da se nadju sobe u hotelu na licu mesta...znaci zapalis do Bugarske odes do hotela ...ili su sve sobe pokupile turisticke agencije?
U gradicu Primorsko koje je juzno od Burgasa 50 km svako stoji ispred kuce i nudi sobe a ima i napisano na kapiji da IMA SLOBODNIH SOBA. Mozda sam malo pomogao !stefan032:Ja i ortak idemo u utorak, na licu mesta cemo da trazimo sobu, cuo sam da te cekaju cim izadjes iz busa, a i cuo sam da imaju po banderama oglasi, pa lepo po njima, vidis sta ti ogovara i vozi.
Mi cemo ici vozom do Burgasa, pa posle busom. Povratna karta je 4100 dinara. Mi mislimo da je mnogo lakse ici vozom nego busom.
Poz i vidimo se tamo
Kazu da je malo skuplje ali ne mnogo !stefan032:Da li i u Nesebaru slicne cene ili je skuplji i ako znate za koliko su skuplji?