BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
rei_zulu:
kakvo je stanje sa poplavama u nesebaru?
Pricala sam sa ljudima koji su se pre dva dana vratili-jedni iz Nesebra,drugi iz Pomorja i kazu da se vise nista ne primecuje kao posledica tog nevremena,kise...sve je sredjeno!Verovatno su vlazni podrumi itd.ali turisti to ne primecuju,nije bitno za njih!

stefan032:
Koliko sam ja cuo u Suncevom Bregu nema privatnog smestaja, samo hoteli. Mi planiramo da nadjemo smestaj u Nesebaru, pa cemo izlaziti i u Suncev Breg. (kako sam ja cuo razlika je 3km od jednog do drugog mesta)

UPOZORENJE ZA NESEBAR

Privatni smeštaj u NESEBARU:
- Malo njih imaju posebno kupatilo..
- Više soba na jedno kupatilo

Preporuka otići u NEKO MANJE MESTO blizu
Nesebara i Sunčevog BREGA...

altos:
I mi planiramo da se smestimo u Nesebru. Ima li neko ideju kako doci do sobe? Da li ce biti nekoga ko ce ponuditi sobu (recimo na bus stanici), ili cemo morati da idemo od kuce do kuce da trazimo slobodnu sobu? Ima li neko iskustva?

Moje iskustvo kaže ovako...Godine 2002 platio sam samo prevoz do Nesebara..
Putovali 15 sati i došli oko 11 ili 12 u mesto...4 sata sam tražio smeštaj u privatnim
kućama u starom i novom Nesebaru...Našao sam malo soba ali su domaćini tražili
poviše..I to poviše nije bilo puno ,mada su sobe imale falinke...
U 4 sata se pokupimo i nas 4 odemo u Kiten gde dođosmo oko 7 naveče..
Tu sam oko sat vremena tražio po kućama smeštaj i našao..
Te godine sam bio za male pare 22 dana na moru.....

da li je moguce zapaliti onako solo busom za Kiten i onda tamo traziti privatan smestaj?! da li neko ima iskustva sa time? Psihologue, cujem ti si bio tamo... da li znas nesto o ovome, da se pakujemo da idemo sami ili da pljusnemo pare agenciji, a MNOGO traze!!!

statues23:
da li je moguce zapaliti onako solo busom za Kiten i onda tamo traziti privatan smestaj?! da li neko ima iskustva sa time? Psihologue, cujem ti si bio tamo... da li znas nesto o ovome, da se pakujemo da idemo sami ili da pljusnemo pare agenciji, a MNOGO traze!!!

Da bi lakše našao privatan smeštaj u Kitenu,moraš biti u tom mestu izjutra između 10 i 12
jer tada odlaze ljudi i i ma dosta praznih soba...Kasniji dolazak u to mesto samo otežava
nalaženje..Ako vas ima više Bugari daju i celu kuću...

Back