DeMikelis
Ističe se
- Poruka
- 2.158
НИКАДА Бугарска не може бити алтернатива Грчкој!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno delim tvoje misljenje...Ja sam bio u Nesebru `96te i jedinosto mi je ostavilo `utisak` bile su povisene transaminaze...НИКАДА Бугарска не може бити алтернатива Грчкој!![]()
Ја био 90-те, само месташце је онако симпатично и имах среће па не добих неки хепатитис.Apsolutno delim tvoje misljenje...Ja sam bio u Nesebru `96te i jedinosto mi je ostavilo `utisak` bile su povisene transaminaze...mislim ok je mesto ali hmmm...crno more...
pa sve zavisi koji su motivi i očekivanja letovanja
u bugarsku idu tri kategorije ljudi:
1. klinci i mladi koji idu da se izbahate za jeftine pare
2. porodice koje žele da letuju socijalnije
3. socijalci kojima je bitno da kažu da su bili u inostranstvu bilo gde samo ne u cg
НИКАДА Бугарска не може бити алтернатива Грчкој!![]()
Претпостављам да ово говориш из свог искуства и да по томе памтиш Грчку... како си пржила јаја, носила готова јела и представљала типичног "парадајз туристу" !Ne može
tačno tako
tamo niko ne seca paradajz i gotova jela 29. novembar
i niko ne cevči jedno piće vascelo pre podne....
Претпостављам да ово говориш из свог искуства и да по томе памтиш Грчку... како си пржила јаја, носила готова јела и представљала типичног "парадајз туристу" !
Ја себе у твојим речима НЕ препознајем, јер НИКАДА нисам сецао храну где год да сам ишао на одмор, а за хиљаду € сам итекако уживао у Грчкој да ти то не можеш ни да замислиш.
А то твоје одушевљење Бугарском једино могу да схватим да имаш нешто и од њихове сорте у својим генима, с обзиром из ког си града, па се тамо код њих осећаш као код своје куће.![]()
U Bugarsku idu ljudi kojima je odmor više od lepe plaže i manje ili više slane vode-odmor m je vreme kada ne žele da razmišljaju ni o čemu tipa šta da kuvak, kad sa plaže da stigne za decu sve na vreme
A samo da nam objasniš Z A Š T O onda baš u Bugarsku, zar to što si opisala ne postoji NIGDE DRUGDE ?
Potpuno besmislena izjava.....
A samo da nam objasniš Z A Š T O onda baš u Bugarsku, zar to što si opisala ne postoji NIGDE DRUGDE ?
Potpuno besmislena izjava.....
ajde sad ko je isao na crno more da napise dal je bio bolestan (povracanje i proliv, cesti posetioci plaza u bugarskoj.)
e, super je to sto ste zdrave. bravo!
moja sitna deca sve ukupno u dva dana dva sata bili na "zlatni pjasci" i odma se razbolese.
a i dosta ljudi koji su bili na crnome moru isto (npr. moje komsije, pa prijateljevi prijatelji itd.)
Bugarskaaaaa...![]()
Ne može
tačno tako
tamo niko ne seca paradajz i gotova jela 29. novembar
i niko ne cevči jedno piće vascelo pre podne
![]()