donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Moram opet ici u Kiten.
Super mesto za odmor.
jeste, obe plaze su prelepe, voda pretopla (vidim danas 27 stepeni voda, 34 vazduh), pesak zlatan, ljudi fini, ma bas da se odmori covek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram opet ici u Kiten.
Super mesto za odmor.
не знам много о Буграској, признајем да нисам имала могућности да ишчитам свих 59 страна теме (што не значи да нећу), али видим да се углавном прича о томе како је Бугарска јефтина, а гледајући понуде у туристичким агенцијама - не бих баш рекла да је јефтинија од Грчке, па ме то збуњује.
Размишљала сам да догодине одем у Бугарску, тек да деца виде мало више различитих крајева, земаља, култура, да чују различите језике...па сам већ почела да скупљам информације (прошло ми је овогодишње летовање, морам о нечему да размишљам, планирам и маштам).
не знам много о Буграској, признајем да нисам имала могућности да ишчитам свих 59 страна теме (што не значи да нећу), али видим да се углавном прича о томе како је Бугарска јефтина, а гледајући понуде у туристичким агенцијама - не бих баш рекла да је јефтинија од Грчке, па ме то збуњује.
Размишљала сам да догодине одем у Бугарску, тек да деца виде мало више различитих крајева, земаља, култура, да чују различите језике...па сам већ почела да скупљам информације (прошло ми је овогодишње летовање, морам о нечему да размишљам, планирам и маштам).
Mi smo isli 3 puta u Bugarsku(2005,2006,2007)i ni jedan put nismo isli preko nasih agencija.
Prve dve godine smo bili u Kitenu i to na bum,pa smo birali smestaj na licu mesta.Poslednje godine(2007)smo spavanje uplatili preko interneta,i hotel smo nasli preko interneta(Primorsko,hotel Perla Beach sa 4 zvezdice).Svaki put smo smestaj platili upola jeftinije nego sto ga rade nase agencije,tako da svima toplo preporucujem ovaj nacin!!!![]()
Ееее..
Нема шансе, ем немам ауто, ем не бих ризиковала да први пут одлазим тако наслепо, са двоје деце....![]()