jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
ukupno
Re: Будизам...
Nije premešten.Sačekaj samo par sekundi sajt će se otvoriti.To su namerno napravili kao ...sajt je premešten u fazonu Budinog učenja da je sve relativno.Čudi me da to nisi zapazio.
A na tom sajtiću piše sve ono što si ti napisao.
Prijatelju,nisi ti krenuo da objašnjavaš već da prepisuješ.A kako sam ti konkretno postavio nekoliko pitanja,mogao si da mi na ista odgovoriš.To bi bilo objašnjavanje.
Nisam ja u misiji opovrgavanja Budinog učenja,već sam samo znatiželjan da dobijem svoje odgovore a na koje mi do sada niko nije odgovorio.
A što se tiče zen-budizma prijatelju tu možemo posebno da diskutujemo.On mi se dopada svojom iracionalnošću.Otrvori temu o zen-budizmu pa da diskutujemo.I nemoj poistovečivati Budizam i zen-budizam.Nije to isto prijatelju.

Re: Будизам...
A ovaj link što si dao, ne radi. Sajt je premešten na novu adresu. Dakle nisi ništa odatle pročitao. A da jesi, sve bi ti bilo mnogo jasnije, pa ja ne bih morao da ovde postujem
Nije premešten.Sačekaj samo par sekundi sajt će se otvoriti.To su namerno napravili kao ...sajt je premešten u fazonu Budinog učenja da je sve relativno.Čudi me da to nisi zapazio.
A na tom sajtiću piše sve ono što si ti napisao.
Prijatelju, ja krenuo da objašnjavam ali tek onda shvatim da si ti u nekoj misiji opovrgavanja Budinog učenja. Sam i pitaš i odgovaraš i zaključuješ i presuđuješ. Tako da sam ti ja suvišan, pa ne bih da smetam. To me je podsetilo na onu poznatu zen priču:
Prijatelju,nisi ti krenuo da objašnjavaš već da prepisuješ.A kako sam ti konkretno postavio nekoliko pitanja,mogao si da mi na ista odgovoriš.To bi bilo objašnjavanje.
Nisam ja u misiji opovrgavanja Budinog učenja,već sam samo znatiželjan da dobijem svoje odgovore a na koje mi do sada niko nije odgovorio.
A što se tiče zen-budizma prijatelju tu možemo posebno da diskutujemo.On mi se dopada svojom iracionalnošću.Otrvori temu o zen-budizmu pa da diskutujemo.I nemoj poistovečivati Budizam i zen-budizam.Nije to isto prijatelju.

ono...tek kada shvatimo etiku,možemo naše živote i živote drugih da izbavimo iz večne patnje...